warnerblade Forum
wb siteleri warnerblade forum webzine fotoğraf video iletişim english yardımaraGiriş
arge - ayet hadis - bisiklet - dijital - dua - geri - gezi - interaktif - ipucu - iphone - mimar - marka - panorama - samdergi - yıldızder - yolculuk
Cevap Yapıştır Sayfa 1, 2, 3  İleri sar
yardım - Pakistan' a - Denizfeneri araciligi ile
Yazar Mesaj
TOPLAM
730 YTL
GONDERILDI
bilgiler icin konuyu takip edebilirsiniz
---------

arkadaslar malumunuz pakistanda meydana gelen 7.6 siddetindeki deprem dolayisiyla meydana gelen zarar gittikce buyuyor, olu sayisi binlerle degil artik onbinlerle ifade ediliyor ve olenlerin cogu cocuk. yetkililer bir neslin binalar altinda kaldigini soyluyorlar.

bunun icin gecen Nijer e gonderdigimiz gibi bi yardim gondermek istiyoruz. Denizfeneri araciligi ile. pakistan icin ayri hesaplari yok ancak EFT ye not duserek ve mailde bildirerek, yardimlarimizin oraya ulasmasini saglayabiliriz. denizfeneri ilk etapta acilk olarak 100 bin dolar yardim gondermis. bu tabi ufak bi baslangic zannediyorum. bndan sonraki yardimlar arasinda bizim de bi katkimiz olsun dedik ve hem de ramazan dolayisiyla yapilan iyiliklerin defalarca kat sevapla mukafatlandirilacagini da dusundugumuzde yardim yapmayi geciktirmenin bi anlami olmayacagini dusunduk.

bana ozel mesajla, icq msn dahili telefon her turlu yolla yapmak istediginiz miktari belirtip isminizi yazdirabilirsiniz. nijer de yardimlar gizli yapilmisti sadece verilen rakamlari yazmistim, eger isteyen olursa kisisel bazda kimin ne kadar verdigi ve benzeri bilgilere ulasmasi elbet mumkun. bu sefer hem kendimi bu vebalin altindan kurtarmak icin hem de rekabet ortami olusturmak icin verilen miktarlarin acik bisekilde soylenmesini tavsiye ediyoruz. tabiki gizli yardim yapma hakki her zaman saklidir. inşaAllah yine guzel bi yardim organizasyonu olur. herkesin yaptigi yardimlari simdiden Allah kabul etsin ve inşaAllah ramazan dolayisiyla da gunahlarimiza kefaret olur...

wb tarafından organize edilen yardımlar

Deprem felaketi yaşayan Pakistan' a 730 YTL gönderdik

Türkiye' deki fakirlere 425 YTL gönderdik

açlıktan kırılan Nijer' e 415 YTL gönderdik

Afrika' da 2 adet kurban kestik 250 YTL

israil zulmü altında ezilen Filistinli çocuklara 1010 TL gönderdik

fotograflar icin

http://www.ntvmsnbc.com/Modules/Slideshow/PakistanDepremi/slideshow.asp

.

Pakistan: Bir nesil kaybedildi
Pakistan’ı vuran 7,6 büyüklüğündeki depremin bilançosu giderek ağırlaşıyor. Merkez üssü Pakistan’ın Keşmir bölgesi olan depremde ölü sayısının 40 bine yaklaştığı bildiriliyor.

İSLAMABAD - Pakistan Ordu Sözcüsü General Şevket Sultan, depremde birçok okulun yıkıldığını ve binlerce çocuğun hayatını kaybettiğini vurgulayarak, “Bütün bir nesil kaybedildi. Kurbanların çoğu okullu çocuk” ifadesini kullandı.  

Pakistan’daki hükümet kaynakları, depremde 30 ila 40 bin arasında ölü olduğunu, yaralı sayısınınsa 60 bini aştığını belirtti. En fazla hasar ise Keşmir bölgesinin başkenti Muzafferabad’da. Birçok kasabayı haritadan silen depremin ardından uluslararası yardım ekipleri bölgeye ulaşmaya başladı.
Fotoğraflarla depremin ardından

Kurtarma ekiplerinin ulaşmadığı bölgelerde halk, kazma küreklerle enkaz altındakilere ulaşmaya çalışıyor. Keşmir’in Hindistan’a bağlı bölümünde hayatını kaybedenlerin sayısı da 700’e yaklaştı.

2,5 MİLYON KİŞİ EVSİZ
Artçı sarsıntıların devam etmesi nedeniyle halkın depremden sonraki ikinci geceyi de dışarıda geçirdiği bildiriliyor.

Deprem bölgesinde meydana gelen toprak kaymaları nedeniyle çok sayıda yerleşim birimine ulaşmakta hala güçlük çekiliyor. Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref, dün uluslararası kamuoyuna yaptığı yardım çağrısında, para, ilaç, çadır ve battaniyenin yanısıra karayolu bağlantısı kesilen bölgelere ulaşım için helikopter talep etmişti.

Bu arada BM de, deprem sonrasında 2,5 milyondan fazla kişinin evsiz kaldığını duyurdu.

BÖLGEYE YARDIM YAĞIYOR
Ülkeye dünyanın dört yanından yardım mazemeleri ve kurtarma ekipleri gönderiliyor. BM, yardım çalışmalarını organize etmek için acil durum elemanlarını bölgeye yollarken, İngiltere’den yardım malzemeleri ve ekipleri de bölgeye gönderildi.

ABD, Pakistan’a 100 bin dolar göndereceğini açıkladı.

Birleşik Arap Emirlikleri de depremin ardında bölgeye ilk yardım gönderen ülkelerden. Japonya da bölgedeki çalışmalara destek olmak amacıyla Pakistan’a 50 kişiden oluşan bir yardım ekibi gönderdi, Japon Kızılhaçı, tıbbi yardımda bulunma kararı aldı.

Hindistan Başbakanı Manmohan Singh de Pakistan Devlet Başkanı Müşerref’i aradı ve yardım önerisinde bulundu.

TÜRK KIZILAYI BÖLGEDE
Türk Kızılay’ı da deprem nedeniyle Pakistan’a, kurtarma ekibi ve yardım malzemesi gönderdi. Genelkurmay Başkanlığı, arama kurtarma ekibi ile yardım malzemelerini Pakistan’a götürmek için 4 uçak tahsis etti. 12 kişilik AKUT ekibi de, arama kurtarma faaliyetlerine katılmak üzere felaket bölgesine gitti.

Güney Asya depreminde, kurtarma çalışmalarının genel koordinasyonunu sağlayacağı belirtilen 8 kişilik kızılay ekibinin yanı sıra, 28 DAK, 33 Sağlık Bakanlığı, 20 Sivil Savunma Genel Müdürlüğü ile 4 GEA personeli de Pakistan’a gitti. Ekiplerle birlikte bölgeye, acil yardım malzemeleri ve çok sayıda ceset torbası da gönderildi.

İstanbul’dan da 33 kişilik sağlık ekibi, 2 ambulans ve 1 çekici gönderildi. Askeri uçaklar, İran’ın hava sahasının kullanımına izin vermemesi nedeniyle bekletiliyordu. Bu arada, 2’si sağlık görevlisi 8 kişilik GEA ekibi, THY’nin tarifeli uçağı ile Pakistan’a gitti.

denizfeneri

>>>>>>>

http://www.denizfeneri.org.tr/icerik.asp?icerik_id=1464

>>>>>>>

Pakistan'a 100 Bin Dolar Götürdük...    
Deniz Feneri, 7.6 şiddetindeki depremle sarsılan Pakistan’a ilk etapta 100 bin dolarlık acil yardım ulaştırdı. İhtiyaçlar doğrultusunda yardımlarımız devam edecek. Bu arada Deniz Feneri afet bölgesine giden 3 kişilik arama kurtarma ekibine destek oldu. Şemsettin Şayan başkanlığında yola çıkan ekipte Mehmet Tontur ve Ayhan Demir de görev alacak. Bir hafta bölgede kalarak arama kurtarma çalışmalarına katılacak olan ekibimiz beraberinde arama kurtarma eğitimli 3 özel köpek götürdü.

Deniz Feneri’nin bölgeye yardımları ihtiyaçlar doğrultusunda devam edecek.

Güney Asya'da önceki gün meydana gelen ve merkez üssü Pakistan'ın başkenti İslamabad'ın kuzeydoğusu olan 7,6 büyüklüğündeki depremde ölü sayısı onbinlerle ifade ediliyor. Pakistan İçişleri Bakanı Eftab Han Şerpao, depremde ölenlerin sayısını 19 bin 136, yaralananların sayısını 42 bin 397 olarak açıkladı. Kurtarma çalışmaları devam ediyor.

İslamabad'daki Unicef sözcüsü, ''Hükümet, depremde 30 ila 40 bin arasında ölü olduğunu söyledi'' dedi. Adını açıklamak istemeyen üst düzey bir Pakistanlı yetkili de, ''Pakistan'da 30 ila 40 bin arasında ölü var, yaralı sayısıysa 60 binin üzerinde'' şeklinde konuştu.
Depremin vurduğu ülkelerden Hindistan'ın Cammu Keşmir eyaletinde de ölenlerin sayısının 656'ya, yaralı sayısınınsa 990'a ulaştığı bildirildi.

Yerel Ulaştırma Bakanı Tarık Faruk ise Keşmir'de yaklaşık 30 bin kişinin can verdiğini, onbinlerce kişinin yaralandığını söyledi. Pakistan'da yayın yapan Aj televizyonu da kaynak belirtmediği haberinde, Pakistan yönetimindeki Keşmir ve kuzeybatı bölgelerinde ölü sayısının 25 binden fazla olduğunu duyurdu.

Pakistan'da 3 Günlük Yas
Pakistan hükümeti, binlerce kişinin ölümüne yol açan deprem nedeniyle dün üç günlük yas ilan etti.

Pakistan'a yardım Yağıyor
Uluslararası toplum ve yardım kuruluşları, depremin vurduğu Pakistan'a yardım için seferber oldular. Türkiye'nin yanı sıra İngiltere, Japonya ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin depremden sonra hızlı şekilde yardım çalışmalarını başlatan ülkeler oldukları belirtildi.
Asya Kalkınma Bankası Başkanı Haruhiko Kuroda, mevcut projelerden 10 milyon doların, depremden en çok etkilenen bölgelere acil yardım için yeniden tahsis edileceğini söyledi. Avrupa Birliği ilk etapta 4,4 milyon dolar, ABD, İngiltere, Çek Cumhuriyeti ve Avustralya da toplam 2,46 milyon dolar yardım sözü verdi. Çin 6,2 milyon dolar yardım taahhüt etti.

benden 40 çalışır

arkadaslar bu sefer rakamlari aciktan vermeyi denemek istiyorum da, nasil rekabet olur mu, daha mi iyi olur, bazen aciktan verilmesi daha iyi olabiliyor, bunun ornekleri de var, net olarak bilemicem de.. tabi elbette kisilerin miktarlari gizli tutma haklari her zaman sakli.

ben havoc' un gerisinde kalmak istemedigim icin 50 ytl vermek istiyorum. duruma gore artirma hakkimi da sakli tutuyorum. ola ki bazi kisiler benden fazla yardim yapma iddiasinda bulunsun (bazi superstarlar var aramizda, onlara yetismem elbette mumkun degil, "bazilari" icin konusuyorum)

ben 20 lira ile girerim ihaleye, ama alamam ihaleyi şu şartlarda..

böyle açıktan mı yapılıyo artık bu işler ?

marvin demiş ki:
böyle açıktan mı yapılıyo artık bu işler ?

admin bi gaza geldi bakalım

walla sormayin iyi mi ettim kotu mu, tirsmiyor degilim ancak havoc o mesaji atmis, ben bi panik rakami editledim, napion layn dedim, sonra biraz dusunduk, bu sefer de aciktan deneyelim dedik, belki insanlar kendilerini biraz daha sıkıstırma ihtiyaci hisseder vs... isteyen gizli yardim yapabiliyor elbette, en dogal hakki.

20 Ytl de benden...

bahsettigim superstarlardan,

denizakar'dan 120 ytl

oy oy oy

korkum cok pis bombaladi
Allah kabul etsin

amin diyelim.. helal deniz akar'a. gerçi adam görmez ki şimdi bu yazdıklarımızı, forumda yok bahsi dönüyor ortalıkta

benden de 20 cıkar.ıstedıgınız zamanı soyleyın bı arkadasla gondereyım.
tamam mıdır blade?

LéoN demiş ki:
amin diyelim.. helal deniz akar'a. gerçi adam görmez ki şimdi bu yazdıklarımızı, forumda yok bahsi dönüyor ortalıkta

buyuk adam abi, baksana.. buyuk oynuyor, buyuk kazaniyor.. boole ufak seylerle ilgilenmez o ) zaten kimligini sir gibi sakliyor )

kuvars demiş ki:
benden de 20 cıkar.ıstedıgınız zamanı soyleyın bı arkadasla gondereyım.
tamam mıdır blade?

tabiki, cok tesekkur ediyorum. kisisel olarak tanimadigim ve yardim yapan ilk kisi olman sebebiyle de ayrica tesekkur ediyorum.

isin en zevkli kismi...

kumulatif = 270 ytl

yok mu artiran?

abi yarın gidip bakmam lazım ne kadarım var; ben yurda getirir size teslim ederim.

tamam HNNV, cok saol..

kumulatif 295

benden 20 ytl çıkar ama bugün sınıfın iliğini sömürdüm(bi milyon bi milyondur kardeşim hadi hadi şeklinde) 60ytl de ordan çıktı ama artma ihtimali var. ben bu parayı nasıl ulaştırıcam peki blade? bi de ne zaman toplamayı düşünüyorsun?

ha bu arada bi hesap numarası göremedim linklerde de. sende var mı blade? bi arkadaşım istiyor ne kadar yatırılacak bilemiyorum ama sanırım onlar da bir topluluk, aralarında para toplamayı düşünüyorlar. bana bi numara bulabilirsen çok sevinirim.

bravo..
hafta icinde toplayalim iste yada en kisa zamanda, bizden bikac arkadas ptesiyi bekleyecek saniyorum ama yardimi ne kadar erken gonderirsek okadar iyi olur inancindayim, benim hesaplar yetisirse, erkenden gondeririz, arkadaslar sonra bana bisekilde verir. takriben birkac gun icinde gonderme taraftariyim yani.

kelebek demiş ki:
ha bu arada bi hesap numarası göremedim linklerde de. sende var mı blade? bi arkadaşım istiyor ne kadar yatırılacak bilemiyorum ama sanırım onlar da bir topluluk, aralarında para toplamayı düşünüyorlar. bana bi numara bulabilirsen çok sevinirim.

gecen nijer icin ayri hesap no acilmisti denizfeneri icin ama bu sefer pakistan icin oyle biseye rastlamadim, takip ediyorum, eger olursa haber verecegim ancak su anda denizfenerinin normal hesaplarina gonderilip EFT notu olarak da Pakistan icin su tarafindan denilebilir ayrica mail de atabilirsiniz, hem yardimin ulasip ulasmadigini hem de nereye ulastirilmasini istediginize dair. biz oyle yapacagiz.

ortalik yerden hesap numarasi almasinlar.

www.denizfeneri.org

buradan hesap numaralarina ulasabilirler.

kumulatif 375

blade "ortalık yer" nedir abi? benden istediler aabi benden!! delirtme beni güvenmiş adamlar da istiyorlar, sanki sokaktan geçen adama sormuşlar gibi.. töbe töbeee.

seni kastetmedim yahu, ben yani ornegin, benim onlarla bi alakam yok ki, ya dolandirici falansam, olamam mi? neyse...

Cevap Yapıştır Sayfa 1, 2, 3  İleri sar