TOPLAM
730 YTL
GONDERILDI
bilgiler icin konuyu takip edebilirsiniz
---------
arkadaslar malumunuz pakistanda meydana gelen 7.6 siddetindeki deprem dolayisiyla meydana gelen zarar gittikce buyuyor, olu sayisi binlerle degil artik onbinlerle ifade ediliyor ve olenlerin cogu cocuk. yetkililer bir neslin binalar altinda kaldigini soyluyorlar.
bunun icin gecen Nijer e gonderdigimiz gibi bi yardim gondermek istiyoruz. Denizfeneri araciligi ile. pakistan icin ayri hesaplari yok ancak EFT ye not duserek ve mailde bildirerek, yardimlarimizin oraya ulasmasini saglayabiliriz. denizfeneri ilk etapta acilk olarak 100 bin dolar yardim gondermis. bu tabi ufak bi baslangic zannediyorum. bndan sonraki yardimlar arasinda bizim de bi katkimiz olsun dedik ve hem de ramazan dolayisiyla yapilan iyiliklerin defalarca kat sevapla mukafatlandirilacagini da dusundugumuzde yardim yapmayi geciktirmenin bi anlami olmayacagini dusunduk.
bana ozel mesajla, icq msn dahili telefon her turlu yolla yapmak istediginiz miktari belirtip isminizi yazdirabilirsiniz. nijer de yardimlar gizli yapilmisti sadece verilen rakamlari yazmistim, eger isteyen olursa kisisel bazda kimin ne kadar verdigi ve benzeri bilgilere ulasmasi elbet mumkun. bu sefer hem kendimi bu vebalin altindan kurtarmak icin hem de rekabet ortami olusturmak icin verilen miktarlarin acik bisekilde soylenmesini tavsiye ediyoruz. tabiki gizli yardim yapma hakki her zaman saklidir. inşaAllah yine guzel bi yardim organizasyonu olur. herkesin yaptigi yardimlari simdiden Allah kabul etsin ve inşaAllah ramazan dolayisiyla da gunahlarimiza kefaret olur...
wb tarafından organize edilen yardımlar
Deprem felaketi yaşayan Pakistan' a 730 YTL gönderdik
Türkiye' deki fakirlere 425 YTL gönderdik
açlıktan kırılan Nijer' e 415 YTL gönderdik
Afrika' da 2 adet kurban kestik 250 YTL
israil zulmü altında ezilen Filistinli çocuklara 1010 TL gönderdik

) zaten kimligini sir gibi sakliyor