| Yazar |
Mesaj |
LéoN
|
yakında geliyor hizmetinizde... :idea:  :
warnerblade araştırma merkezi
// warnerkafe haritasına dönmek için tıklayınız //
|
 |
burak
|
bu ne lam
|
 |
LéoN
|
sonunda beklenen an geldi.. Burda ismini vermeyi unuttuğumuz sevgili dostlardan beni affetmelerini istirham ediyorum
------------------------------------------
BLaDe
admin oldu arkadaş artık bizi ipleyeceğinden şüpheliyim, gerçi mod falan bi şekil kayması yaptı ama… “there is no such thing”.. ha bi de pislet, koşu falan...
Havoc
son zamanlardaki performansıyla ayarcı olarak anılmayı hak etmiştir. Bunun yanı sıra pek çok ünvan sıfatı vardır ama burada anlatılacak cinsten şeyler değil onlar. ırkçılık, faşizm, niggerism... abovvvvvv
Assassin
kimi zaman da LéoN olarak çıkıyor karşımıza bu zat-ı muhterem. Fazla şey yazmak istemiyorum sonra megalomanlıkla suçlanıyorum yaw..
Homeros
şu an Bursa’da, bizlerden uzak ama biran önce sağlığına kavuşup aramıza katılmasını bekliyoruz kendisinden.. wb nin sana ihtiyacı var koçum
Woofer
o adminden torpilli daha bi şey yazmama gerek yok, belki de admin bazen woofer bilem olabilir şaşırmayın
Chopper
şimdilerde yeni imajı ile film çekimlerinde desteğini esirgememeye devam etmektedir, yemek tariflerinin altında imzası olduğunu sanmaktayım ama kesin bi şey yok çalışmalar devam ediyor
Skater
paten maten ayağına giriştiği dönemsel gezilerden garip hatıralarla ayrılmış olsa gerek.. doğudaki temsilcimiz.. ama en çok merkeze takılıyor ben de anlamıyorum
Kombatora
akıllarda zombie şarkısına yaptığı cover ile kaldı.. Ancak unut beni parçasında gösterdiği performans ile şahsımın daha fazla takdirini kazanmıştır…
Joshjosh
en sıkıntılı anınızda gelir, her şeyi unutursunuz, her şey güzel giderken beklenmedik davranışlarda bulunur gene her şeyi unutursunuz…
Toprock
Son dakika adamı, kuş gibi uçar arı gibi sokar.. tiyatrocu kişiliği son zamanlara damgasını vurmuştur. Vasat oyunlarda bile oyunculuğunu ön plana çıkarmayı başaran bir insan evladıdır...
kelaker
son dönemdeki sakal konseptiyle kısa filmlerimize renk katmış olan, aramıza geç katılmasına rağmen açığı kapatıp performansıyla parmak ısırtan matematik üstadı, evet o bir üstad
|
 |
burak
|
abi takdir ediyorum
bunu uygun bi zamanda hos bi formatta siteye koyayim
bu tarz calismalarinin devamini bekliyorum
zaygilarimilan,
|
 |
LéoN
|
zaygilar bizden üstadım.
|
 |
burak
|
ustad babanin ogludur.
dogru konus :shock:
|
 |
LéoN
|
picagkkkkkçiiiiiii
|
 |
burak
|
olm bu picak olayina son noktayi cok pis koyacam ama bakalim
|
 |
toprock
|
eyvallah rasul gardas... ulan dunku oyunda sictim o ayri konu...
|
 |
LéoN
|
hayat her zaman istenileni vermez ki dostum
|
 |
toprock
|
LéoN demiş ki:hayat her zaman istenileni vermez ki dostum
verseydi biz boyle dolasirmiydik
ben bunu sorgularim... :idea:
|
 |
burak
|
sorgula
|
 |
LéoN
|
ben de vermiyor diyorum işte... hayat zor ama dayanmak gerek
|
 |
burak
|
ulam ne zoru hayat be
ne zorluk gordunuz
www.denizfeneri.org
gidin zorluk neymis gorun...
corap isteyen cocuklar var
dunyada 1 milyar ac var su anda 1 milyar 1 !!
sinirlendirmeyin beni
:x :x
|
 |
LéoN
|
sinirlen...
bizi mi picaklayacan şimdi de sıra bize mi geldi
|
 |
LéoN
|
burak demiş ki:ulam ne zoru hayat be
ne zorluk gordunuz
www.denizfeneri.org
gidin zorluk neymis gorun...
corap isteyen cocuklar var
dunyada 1 milyar ac var su anda 1 milyar 1 !!
sinirlendirmeyin beni
:x :x
ben başka bir zorluk gonsepdinden bahsetmeye çalışıyordum ama sen direk değiştirdin durup baktığım yerin açısını
|
 |
LéoN
|
wb kimmiş bir de benim penceremden bakın bakalım
korkum bu ne demek şimdi ya... hiiiiiiiiiiçç belli değil :-k
yorumlarınızı bekliyorum, becerebilmiş miyim bu işi sizce
|
 |
toprock
|
hocam becermissin bu ve bunun gibi tahlillerin devamini bekleriz. gozlemci kardesim benim...
|
 |
kelaker
|
:smt119 bi dakika yaa.. ben yokum burada .gif) : :smt089 beni wb ailesinde saymiyon mu yoksa leon baba.. baba dedik bagrimiza bastik seni halbuki..
|
 |
burak
|
kelaker demiş ki::smt119 bi dakika yaa.. ben yokum burada : :smt089 beni wb ailesinde saymiyon mu yoksa leon baba.. baba dedik bagrimiza bastik seni halbuki..
abooooow
leon hemen ekle abi..
guzel olmus ayrica, dedim miydi. devamini beklioruz.
ama tam ortalanmamis yazilar. onlari ben de ortalamam.
|
 |
LéoN
|
kelaker demiş ki::smt119 bi dakika yaa.. ben yokum burada : :smt089 beni wb ailesinde saymiyon mu yoksa leon baba.. baba dedik bagrimiza bastik seni halbuki..
amman koçum seni unutmak ne hacet.. yalnız bunu yazarken ADMINin içeriğini büyük oranda hazırladığı siteden aldım ki orda da yoksun sen malesef... :smt045
|
 |
burak
|
LéoN demiş ki:kelaker demiş ki::smt119 bi dakika yaa.. ben yokum burada : :smt089 beni wb ailesinde saymiyon mu yoksa leon baba.. baba dedik bagrimiza bastik seni halbuki..
amman koçum seni unutmak ne hacet.. yalnız bunu yazarken ADMINin içeriğini büyük oranda hazırladığı siteden aldım ki orda da yoksun sen malesef... :smt045
ozamanlar yoktu kraker animecisi.
|
 |
LéoN
|
burak demiş ki:kelaker demiş ki::smt119 bi dakika yaa.. ben yokum burada : :smt089 beni wb ailesinde saymiyon mu yoksa leon baba.. baba dedik bagrimiza bastik seni halbuki..
abooooow
leon hemen ekle abi..
guzel olmus ayrica, dedim miydi. devamini beklioruz.
ama tam ortalanmamis yazilar. onlari ben de ortalamam.
ekledim dostumu da listeye, nası unuttugumu da açıkladım zaten :smt042
sen gendi fotolarını ortalamaya devam et daha başka bi şey istemiyorum ben senden..
|
 |
marvin
|
ulaaaa ben de yokum bu listede:)))
|
 |
burak
|
eeee
hersey zamanla..
listeye dahil olmak da belli bi surec gerektiriyor
hele hele marvin kardesim
boyle 9-10 mesajla gidersen
isin zor .gif) )
|
 |
toprock
|
marvin sen gel bakalim bu aksam senin bi kulaklarini cekeyim ben...
|
 |
marvin
|
hocam bunun için mi çekiyodun kulağımı...
okumamışım iletiyi ben de diyom ne ediyo bu arkadaş diye
ne yapalım abi diyom ya ben forumu bi ahfta geriden takip ediyoım diye..
öyle herşeye de ileti/ cevap yazılmaz ki dimi bakıyom ilgimi çekenlere yazıyom ama bundan sonra artacak inşAllah...
|
 |
toprock
|
cekerim kulagini tabi. bi daa olmasin. hic caktirmadan cekerim. bu arada sen bana yarin java anlat bakim biraz...
|
 |
marvin
|
sen anlatsana bana ben bişiy bilmiyom:) çalışıcaz bakalım artık
|
 |
burak
|
niyeti belli oldu toprockin..
|
 |