warnerblade Forum
wb siteleri warnerblade forum webzine fotoğraf video iletişim english yardımaraGiriş
arge - ayet hadis - bisiklet - dijital - dua - geri - gezi - interaktif - ipucu - iphone - mimar - marka - panorama - samdergi - yıldızder - yolculuk
Cevap Yapıştır
itunes
Yazar Mesaj
bu program beni deli ediyor!

şimdi ipod a sync edeceğim bazı mp3 leri ama karışık mp3ler kendi ay ay arşiv klasörlerim altında farklı artist albüm bilgileriyle mp3ler duruyor. haliyle ben karmakarışık bu işi sevmeyeceğime göre mp3 tag tools dan giriyorum bilgilerini düzenliyorum, itunes a atıyorum atıyourm güncel bilgileriyle atmıyor. ulan öküzlük bu ya sync ederken de eski tag bilgileriyle sync ediyor

DELİ ETTİ!

libraryi sildim itunes dan tekrar ekledim elle, anca o zaman beyni çalıştı

YUH diyorum başka da bişey demiyorum, netten baktım çok insan mağdur olmuş bu saçma sapan hatadan. hatta script falan yazanlar olmuş itunes db refresh diye!

tamam apple falan da biyere kadar, herşeyi becerecek diye bi numara yok,

huzurlu şekillerde müzük dinlemek isteyenlere: winamp

cık cık cık olmamış şimdi. mp3 tag edilecekse itunes'tan da edilebilinir, topluca  tek tek grup olarak. Ben bu programın bir yanlışını görmedim daha.

WinAmp'a gelince, öncelikle itunes'tan daha yavaş; ek olarak farklı farklı sistemlerde bu program bende çok hata verdi açılışta. Bilgisayarı kastırdı, dakikalarca açılmadı, yeri geldi kendi kendini kapattı. Dediğim gibi, tek bir bilgisayarda değil bir kaçında da oldu.

WinAmp'ın library'si ise rezaletten de öte, çok ilkel. Bu program müzik arşivi küçük olanlar ya da geniş bir arşivi olup sadece belli şarkıları dinleyenler için rahat olur sanırım. Mesela koyarsın 5-6 şarkıyı listeye dinlersin gibi.

Ama iTunes'ta binlerce parçalık listeler bana mısın demiyor. WinAmp kullanıyor olsam; bu uyduruk programın playlist'inde seçenek meçenek yok. Artist, Albüm, Rating, Play Count gibi bilgiler WinAmp library'de var; ama o da uyduruktan da öte bir zevat.

Sonra... WinAmp'ta tag işlemleri sıfıra yakın. WinAmp kurup yanına bir de tag programı kuracağım... Sebep? iTunes ikisini de hallediyor, hem de direk playlist üzerinden. Dosyalarımı klasörlerimi de o düzenleyip yerleştiriyor. Müzik klasörüme aylar oldu ki bakmışlığım yoktur.

iTunes güzeldir, süperdir.

Cevap Yapıştır