warnerblade Forum
wb siteleri warnerblade forum webzine fotoğraf video iletişim english yardımaraGiriş
arge - ayet hadis - bisiklet - dijital - dua - geri - gezi - interaktif - ipucu - iphone - mimar - marka - panorama - samdergi - yıldızder - yolculuk
Cevap Yapıştır
mp3 - warnerblade radyosu
Yazar Mesaj
Projenin süresi sona ermiştir.

erk arkadsimizin katkilariyla

http://www.wb.radyosu.com/

adresinden warnerblade radyosunu dinleyebilirsiniz..

(araya cingıl, ivir zivir kaydedip gonderirseniz şeedebiliriz)

iyi eglenceler

.

warnerblade araştırma merkezi

muhtesem bi fikir, dj lik yapabilirim, saygilar...

Ya eve gitmiştim bilgisayar kapanmış (elektrikler gitmişti sanırım) , şimdi tekrar açtım. Yayındayız... Cingıl bekliyoruz sizlerden. Blade'e ulaştırırsanız ondan alırım ben. DJ'lik olayı aşar birazcık, birkaç kişiden fazla dinleyen yok zaten.

Birde; şimdilik sadece Bilkent içinde yayındayız...

DJ lik olursa dinleyen buluruz yau ) geyik olur yani olmaz mi

yau bi alternative rock calarken bi anda ibo fln calmaya baslio o cok kotu
belli saatlerde belli yayinlar fln olsa yada
winampin seyi var, listede shuffledayken nekadar ucayim gibisinden..
yada hic olmadi sirayla calmasi daha mantikli olabilir..
homeros DJ lik yapion mu olm simdi sen onu soyle )

burak demiş ki:
yau bi alternative rock calarken bi anda ibo fln calmaya baslio o cok kotu
belli saatlerde belli yayinlar fln olsa yada
winampin seyi var, listede shuffledayken nekadar ucayim gibisinden..
yada hic olmadi sirayla calmasi daha mantikli olabilir..
homeros DJ lik yapion mu olm simdi sen onu soyle )

o ne kadar uçayım olayı çok yalan...
hiç bi işlevselliği yok gebertecem bu winamp 5 serisini beta tester larını.. winamp ın 3.0 dan önceki serilerinde shuffle da ise liste bitmeden çaldığı bir şarkıyı çalmazdı asla, olması gereken de bu; adam mal mı ne diye o kadar şarkı koyuyor o zaman listesine.. ama 5.0 versiyonu ile gelen arkadaş, sapıtıp bazen çok çalınan şarkılara bazen de çalınmadığından tozlanmış şarkılara atlayabiliyor... ben de çözemedim bu olayı.. açıp küfürü bascam o noktaya geldi olay

hoca yaparim tabi ayip ediyon, ama bana nasil calistigini bi gstermen lasim...

su anda Hakan Peker abimizin "Ben çoktan beri kapadım o defteri" tümcesini içeren şarkısını dinliyorum radyodan eskiden aşık olup da aşkını unutamayan bi insanın acıklı hikayesini anlatan bu sanat eserini Blade gibi taş kalpli Erol Taş rolünü bürünen dostumuz nasıl çalabilir biri anlatsın lütfen!!

bladesavar demiş ki:
su anda Hakan Peker abimizin "Ben çoktan beri kapadım o defteri" tümcesini içeren şarkısını dinliyorum radyodan eskiden aşık olup da aşkını unutamayan bi insanın acıklı hikayesini anlatan bu sanat eserini Blade gibi taş kalpli Erol Taş rolünü bürünen dostumuz nasıl çalabilir biri anlatsın lütfen!!

çüş

ayrica calan ben deilim canim kardesim

yeter ya Hakan Pekerden başka şeyler de çalın!!!

dur lem ben merak ettim neler çalıyo acaba? bi açim bari...olm bu ne kim koydu bunu buraya, buraaaaaakkk değiştir olm bu adamı!!!???!! :shock:

abi boşuna bakma Hakan Pekerin bi kasedi çalıyo boyuna

bu ne abi SK SK ya diyo parçada...esefl kınıyorum, olm kim koydu bu parçaları bu wb hits diye alla alla

abi koptum ya bu şarkıda diyo ki üstad Peker "dön dön dön arkanı görmezlikten gel  tereddüt etme kendini bırak sağın solun sallansın" bu nedir ya

blade e sormak lazım onun bilgisayarından geliyo...

EEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRK!!!!!

REPUTASYON SIFIR !!!!!

NERDESIN OLUUUUUM

Abi 5 günde 10 kişi girip çıkmış radyoya. Sen açık bırak gece gündüz 10 login-logout olsun. Kapattım. Oh be...

azuhahha

alternatif rock calarken iboya da gecmez be erk.. yani bu bi zulümdür, dinlemek aci verir insana

tersi daha chock aci verir. sen koru Allahim.

This conversation is just beyond me so i am out, best of luck.

Cevap Yapıştır