warnerblade Forum
wb siteleri warnerblade forum webzine fotoğraf video iletişim english yardımaraGiriş
arge - ayet hadis - bisiklet - dijital - dua - geri - gezi - interaktif - ipucu - iphone - mimar - marka - panorama - samdergi - yıldızder - yolculuk
Cevap Yapıştır
warnerblade
Yazar Mesaj
wb bir konsepttir

warnerblade araştırma merkezi

warnerblade nedir ne degildir:
http://www.warnerblade.com/f/viewtopic.php?t=482

// warnerkafe haritasına dönmek için tıklayınız //

ilk once film ceken ve adini warnerbros'tan esinlenerek alan daha sonra faaliyet alanini genisleten bilkent universitesi ogrenci toplulugu..

her mesajimin sonunda aman beni de kesmesin diye dualar ettigim...bicagh gibi keskin insan

[-o<

bir insan deil, bi konsep olan güruh.

neb'in kesilmesine sebep olucak terim. bunun baslica sebebi de neb'in gonsepti yanlis anlamasindan kaynaklanmaktadir.

neb in hala wb yi burak zannedip olayı karıştırması ki burağı biz blade diye tabir ettiğimiz takma adı ile biliyoruz seviyoruz diye de neb kardeşimize de söyleyelim bir kez daha burdan.

aha şimdi başlığı yanlış yorumlayıp, yanlış tanımlar yaptığımı fark ettiğim sözlük terimi...

adama geri adım attıran toluluk ismi

bugun bi yaşına giren forumu kuran topluluk

zıkkımın köküdür

vakti zamanında faaliyetler ve de organizasyonlar yapılmış, üyelerin dünyanın dört bi yanına wb konseptini anlatmak amaçtı dağılması sonucu eski günlerdeki hareketliliğini yitiren topluluğun web sitesi.
forumunun tozlu sayfalarını karıştırınca gülmekten yere yatılan, aynı verimin bugünlerde alınamaması sorunuyla karşı karşıya olunan şey. böyle kıpraşık bişi

eeee?? nerde bu warnerblade simdi..

uykuda
bikac seneye bi firma olarak gorebilinir belki
Allah buyuktur

kitap cıkarsın artık warnerblade

Uzun zamandır üye olmama rağmen içeriğine fazla girmediğim şey ancak bayağı hızlı ilerliyor yetişemiyorum. Belki şimdilik bana denk gelmiştir ama göreceğiz.

Uzun zamandır üye olmama rağmen içeriğine fazla girmediğim şey ancak bayağı hızlı ilerliyor yetişemiyorum. Belki şimdilik bana denk gelmiştir ama göreceğiz.

Cevap Yapıştır