HNNV demiş ki:
WB bu yaz kısafilm çekecek mi? Çekecekse ne çekecek? Ne zaman olur, nasıl olur? Bir çok alana yayılmış WB, yaw bence hani kısafilme yoğunlaşsa sadece daha hoş olur, gelecek orada, benim açımdan eğlence de orada
:roll:
wb nin dagildigi alanlari kisitlamasi soz konusu pek degil ama kisafilme biraz daha agirlik verme konusunda haklisin. zaten kisafilm olmasa da,
video seklinde su siralar oldukca fazla calisma cikardik.. uzun suren sessizligimizi bir anda calisma patlamasiyla bozduk. yaz boyunca da dedigin gibi kisafilm projeleri uzerinde yogunlasmak kacinilmaz olacak. belli bi tur kisitlamamiz yok, senin senaryolari degerlendirebiliriz ornegin.. yeni yaptigim bir sey var demistin, nasil bisey oldugunu soylemedim canim kardesim. beni bu konuda bilgilendirirsen sevinirim.. genelde sitcom dur komedidir, bi hikaye anlatan cok da ciddi anlatmayan seyler uzerine gitmek istiyoruz.. ama benim aklimda hep yer isgal etmis korku ve aksiyonla da ilgilenmek istiyoruz.. dolu dolu gecirmemiz sart, cunku zaman kisitli, yapacak cok sey var..