warnerblade Forum
wb siteleri warnerblade forum webzine fotoğraf video iletişim english yardımaraGiriş
arge - ayet hadis - bisiklet - dijital - dua - geri - gezi - interaktif - ipucu - iphone - mimar - marka - panorama - samdergi - yıldızder - yolculuk
Cevap Yapıştır Sayfa 1, 2, 3 ... 25, 26, 27  İleri sar
Lost
Yazar Mesaj
Izleyen varmi baya guzelmis...
varsa biraz bilgi alabilirmiyiz..

evt hakaten diziyi tavsiye edermisiniz cok duyar olduk
muptelasi olalim guzel bisese (edit: demez olaydim)

psikopat bisey bu lost..
asagidaki forumdan adamlarin olayi nasi abarttigi hakkinda bilgiler alabilirsiniz
neden bu kadar surukleyici ve etkileyici bi dizi oldugu belli:
hersey birbiriyle baglantili
her saniyesinde anlamli bi detay var
yuh artik demekten dilinizde tuy varsaydi bile kalmicak:

http://www.4815162342.com/forum

adres icin seline tesekkurler.

walla ben olmayı düşünüyorum müptelası.. bi gün izleyecem bi bölümünü ama ne zaman dur bakalım
ilk sezon hali hazırda elimde var

Ben takip ediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim

Bilgi verme konusuna gelince, hiç bilgi almadan izlemen daha güzel olur. Her bölümde şaşıracağından emin olabilirsin. Şu an 2.sezonun 13.bölümünü bekliyoruz. Geçen hafta yayımlanmadı. (İlk sezon 25 bölümden oluşuyor --her bölüm yaklaşık 40dk uzunluğunda) İlk birkaç bölümü izledikten sonra bırakamıyorsun zaten. Dizinin fıtık eden olayı ise, her bölümde bir önceki bölümde kafalarda yaratılan soruya cevap beklerken kafalarda yeni bir soru işareti yaratılması.

LéoN demiş ki:
walla ben olmayı düşünüyorum müptelası.. bi gün izleyecem bi bölümünü ama ne zaman dur bakalım

istiyorum onlari nasil alicam kardesim Leon buyuk adamdir yav

t|ry4k! demiş ki:
LéoN demiş ki:

t|ry4k! demiş ki:
LéoN demiş ki:

estağfirullah baba.. beni var eden sizlersiniz..

benim harddiskte onlar, bi şekilde gönderelim. burdan icq ile gönderebilirsek yaparız

LéoN demiş ki:
t|ry4k! demiş ki:
LéoN demiş ki:

estağfirullah baba.. beni var eden sizlersiniz..

benim harddiskte onlar, bi şekilde gönderelim. burdan icq ile gönderebilirsek yaparız

e ben evdeyim bir sekilde cd getirim alim senden sende dvd writer varmi dai ?

üstad bende dvd-writer yok ya malesef.. şimdi senin dvd-rw olan bi arkadaşına atabilirim sezon 1 i.. ya da kaldırmadılarsa 2 ftpde vardı en son..

lost'un en ilginç yönlerinden biri de bilimkurgu gerilim macera gibi türleri harmanlayıp da birçok kişinin ilgisini çekebilmiş ikinci bir dizi olması.(birinci birçoğunuzun duymuş olduğu the x-files'tır) içindeki olay örgüsü, konun işlenişi, senaryosu -ki dizi severlerin bileceği j.j. abrams(misal alias bu amcadan), damon lindelof gibi sağlam adamların elinden çıkma- sizi ekran başına çiviliyor, sonraki bölümü iple çekmenizi sağlıyor. diziyi geek'ler izliyormuş diye eleştirenler olabilir aslında doğrudur da ama siz de benim gibi macera oyunlarında her detaya takılan bulmacaları çözmeye meraklı bir şahsiyet iseniz lost sadece geek'leri değil sizi de müptelası edecektir.

dizideki olaylarla ilgili komplo teorileri, fikirler, resimler, detaylar internette birçok mecrada bulunabilinir. izleyenlerle fikir teatisinde bulunabiliriz efendim. iyi seyirler.

off topic
//halbuki'nin avatarı hakkında-->avatarında bi espri var mı,yani sanki bi şey varmış gibi.sadece koyundan ve kırmızımsı bi fondan ibaret degil gibi.öylesine bi merak benimkisi//

te demiş ki:
off topic
//halbuki'nin avatarı hakkında-->avatarında bi espri var mı,yani sanki bi şey varmış gibi.sadece koyundan ve kırmızımsı bi fondan ibaret degil gibi.öylesine bi merak benimkisi//

yok, o millet bisey var sansin diye dalga gecmek icin koymustur  

lost hakkinda, bikac bolum izledim, biseyi gostermeden insanin kendi kendine germesini temel alan gerilime ve nispeten biraz da psikoloji iceren, bazen yavaslayan bi akisi var. yine izlenecek kadar kaliteli bi dizi ama supper dizi diyemicem pek, yani oole cok begendigimi soyleyemem ama yine keyifle izlenecek biseymis "DIYOLAR"

Dizideki Kate karakteri süper, dizi fena değil.

offtopic (sevdim ben bu olayı konu dışına çıkmak için legal bi yöntem)
avatarımı kurban grubunun 1999 yılından çıkan albüm kapağını biraz değiştirerek yaptım. üstte kurban yazıyordu efektler falan yaptım, ilginç bi koyun ve de arkasında bir kaos oldu gibi oldu. ya da olmadı mı koyun süper ama...

pek ala bir çoğumuz koyun gibi güdülüyoruz ne olacak bu memleketin hali diye mesaj vermiş de olabilirim, kafam dumanlıydı...

HaVoC demiş ki:
Dizideki Kate karakteri süper, dizi fena değil.

uzmanlik alaninla ilgili bi yorum patlattin heman, helal ossun
dizi kaliteli yapim oldugu icin izlettiriyor kendini ama iste klasik tuketimlerden biri, yani bazi diziler gibi aman bitmesin etmesin diye izlemeye kiyamama diye bi durum yok, pat pat izliyon bolumleri ard ardina.. ama nispeten basarili tabi, piyasada orjinal dizi bulmak zor.

bi de "natural born leader" konseptine ii deginmisler, 24deki cek babayla isim benzerligi olan jack kardesimiz ortaligi toza dumana bulamakta, virt  

*one simple call , and I could fix everything
-then why dont you?
*because I am weak

... lost series 1-16

- any of you hear about the guy who invented Nitroglycerin?
probably not,
because...
he blew his freakin' face off ...

- lost series 1-23

mr. wiseman john locke her zaman duruma cuk diye oturan cümleleri ardı ardına kurabilmeyi başarıyor, fabl sonunda hayatın anlamını vermeye çalışan ezop misali..

kimi zaman tutarsız davranışlar içinde bulunsa da beğendiğim karakterlerden biridir.. doktordan bahsetmeye gerek yok zaten

LéoN demiş ki:
mr. wiseman john locke her zaman duruma cuk diye oturan cümleleri ardı ardına kurabilmeyi başarıyor, fabl sonunda hayatın anlamını vermeye çalışan ezop misali..

kimi zaman tutarsız davranışlar içinde bulunsa da beğendiğim karakterlerden biridir.. doktordan bahsetmeye gerek yok zaten

korkum cek ya..
2. sezona gectim ben de
bazen bayiyor ama ilginc fln
bide habire izleyiciyi merak ettiriyor adami deli ediyor
mesela bisuru sey dugumleniyor bi adamda tam konusacak fln adam ölüyo butun sirlar da onla beraber gidiyo
bu gizemlere cevap vermek yerine ardi ardina insani merak ettirecek seyler oluyor

can lak, korkum yikim adami, the man of surprises..

cek ise 24 den isminin şânına asina oldugumuz uzere tam bi natural born leader karakteri ciziyor, bazi bolumlerde geri planda kaliyor ve kate le aralarinda hala net bi hareket yok, kac sezon daha boole gidecek bilmorum

bide dizinin karakter bazli ilerlemesi, flashbacklerle adadan onceki hayatlarindan nispeten alintilar sunmasi bazen tekduzeligi kiriyor ama favori olmayan karakterlerinizin hayatlarindaki detaylar da bazen bayabiliyor

nispeten izlenıbıl bi dizi ben izliyorum 1 haftadir ama bi bolum icin oole bi hafta beklencek bi dizi de deil, toplican hepsini tak tak izlicen 3-5 bolum ard arda. bi de karakterleri oturtup oturtup olduruyolar ona gicik oluorum.  

yalnız senin benden önce ilk sezonu bitirip 2.sine başlaman da ayrı bi altı çizilesi üstünde durulası yorum yapılası irdelenesi bi durum

bikac gun yuklendim abi, 24 gibi deil, 24un bazi bolumleri olur izlemeye kiyamassin (eski sezonlardan bahsediyorum) bitmesin istersin hatta benim makinada cok durdugu olmustur izlemeyeyim sonra izlerim diye diye beklettigim, ama bu lost okadar deil, iste tuketim toplumu icin yapilmis bi uretim. biz de tuketioz consumerlar olarak, demand varsa supply da vardir ustadim
ama mekan hakaten egzotik, hawaide biyerde cekmisler bazi bolumlerin sonunda trailer geciyor sonraki bolumu, orada yaziyor. mekanlar en bi basarili yaw.

http://abc.go.com/primetime/lost/premium/gallery/102.html?photo=15

cek baba

.

kate

yanniz tikat ettim, herkesin suratinda bi yara iyi ki plane crash dan kurtuldunuz kardesim

şu kate in yüzündeki "acıların kadınıyım" ifadesine hastayım ya.. devamlı o ifade, gülmüyorsa eğer. iyi beceriyor gerçekten.. yalnız doktorun isminin castingde neden 3.sırada geçtiğini.. problem kız claire in 2.sırada olması da kafamı yeme noktasına getiriyor beni.. ya tamam hamile fln ama bi noktadan sonra sen nereye koyuyon onun ismini 2.sıraya.. ha bir de tikritli arkadaşımız en bi önde gidiyor bu konuda.. jack daha üst sıraları hatta en bi üstü hak ediyor.. ardından da sayid efendi

evt ustadim, cek baba hakettigi yerde deil. lafini da dinlemiyolar bazen zaten ama olsundur, cek babadir, adadaki tek doktordur. hakaten kate bazen abartiyo her sahneden acilarin kadini keyt, ben aslinda bi ara kate den suphelenmedim deil, 24 deki gibi 2. bi (neydi o hatunun adi, cekin basinin belasi) vaka olacak diye korttum ama simdilik iyi gidiyoruz. yani taam gitgide hayatindan nagmeler kesfediyoruz ama..

neyse dizide ilginc bi nokta da, iyilerin mutlak iyi  yada kotulerin mutlak kotu olmamasi. bu da nispeten gercekciligi artiran bi oge. bazen meraklandiralim diye cok kasiyorlar o da adami deli ediyor dizi ilerlerken..

2. sezon 13. bölüm: cek ölü

HaVoC demiş ki:
2. sezon 13. bölüm: cek ölü

ana, gruptan birinden suphelenir
dier eleman birak artik diyordur:

-we should let him go, we are not savages
+if I were a savage, I would have cut off his finger already

jack in wall street de çalışma hayaliyle columbia üniversitesinde ekonomi okuması ama sonradan birkaç reklamda oynaması ve daha sonrasında aktör olma gibi bir konsept içine girmesi.. ekonomistten aktörlüğe..

ayrıca bu arkadaş her bölüm çekiminden sonra evinde parti verip dizi oyuncularıyla çektikleri bölümleri izlermiş..

LéoN demiş ki:
jack in wall street de çalışma hayaliyle columbia üniversitesinde ekonomi okuması ama sonradan birkaç reklamda oynaması ve daha sonrasında aktör olma gibi bir konsept içine girmesi.. ekonomistten aktörlüğe..

ayrıca bu arkadaş her bölüm çekiminden sonra evinde parti verip dizi oyuncularıyla çektikleri bölümleri izlermiş..

ekonomistlikten aktorluge ha..

aslinda oyunculugu hakkinda pek yorum yapacak pozisyon olmadi, yani nispeten stabil bi rolu var. tamam dizideki rolu karizma oldugu icin karizma oluyor, olumlu yorumlar topluyor da olabilir ama aktorluk konusundaki yetenegi hakkinda yorum yapmak icin cok daha izlemek icab edebilir.

bu arada kate aglarken cok tiksinc oluyor yaw

ben 2. sezon 9 u fln izledim en son ondan sonra kiyamadim izlemeye bitiverir diye, cunku bida otursam bitcek

can lak babaaaaaaaaaa, bizi birakmaaaaaa

Cevap Yapıştır Sayfa 1, 2, 3 ... 25, 26, 27  İleri sar