warnerblade Forum
wb siteleri warnerblade forum webzine fotoğraf video iletişim english yardımaraGiriş
arge - ayet hadis - bisiklet - dijital - dua - geri - gezi - interaktif - ipucu - iphone - mimar - marka - panorama - samdergi - yıldızder - yolculuk
Cevap Yapıştır Sayfa Geri sar  1, 2
Yazar Mesaj
escape abla   Allah razi olsun, simarik kiz cocuklariyla ugrasmak zor is vesselam di mi

hem ben facebookta bi vidyosunu seyrettim bunlarin, kamera arkasi, facia yaw, tum hayallerimi yiktilar,

seyretmicem bi daha kamera arkalarini..

denizin alti gibi benzetmesi yapmistim, kamera arkasi goruntulerde adamlar dalgic kiyafeti giymis ama yaa

evci benim de favorim onlar, ilk bolum gorsel solendi tam yahu

oyununu indirdim de merak edip, laptop kaldırmadı da pek de çok iyi değil gibiydi.

ya te ilk bolum ilk bolum deyip duruyosun... biz bolumsuz izliyoruz.. artik mola arasina son. 2saat 40 dk arasiz olsa ii olurdu bence..neyse..baslari diyosunuz iste su ormani tanima asamalari.. reklam kismi ardindan..kavga gurultu

evet evci oralari diyorum  

size nie ara vermiyolar ya, kotuymus o :s

ben izleyemedim daha ama

te demiş ki:
evet evci oralari diyorum  

size nie ara vermiyolar ya, kotuymus o :s

ilk gidisimde bekledim bekledim:( ara vermediler diyorum ya film o kadar uzun muki ne zaman ara olacak? gulduler bana te... ne arasi diye!!!

her izleyen iyi dermi pes yani diyordum kiii forum ahalisinden begenmiyen olmus..
sahsen gitmedim, gitmeyide dusunmuyorum gerci gidemiyoruz oda ayri hikaye.. bizim bizdik 3 saat ac kalmaz muhtemelen

sinemada izleyemediğim için pişman olduğum bi film.tek kelimeyle mükemmel,bende saçtan bağlanma olayını orjinal buldum

İzlerken de çözemedim acaba ben mi yanlış anladım, Dünya'dan Pandora'ya 3 yılda mı gidiyorlar 3 ayda mı? Üç yıl diye hatırlıyorum, o zaman git gel 6 yıl yapar. Çok uzun bir zaman, bu adam ameliyat olacağım yürüyeceğim hayali ile gidiyor. 26 yaşında olsa gitti 29, iki üç sene kaldı etti 32, döndü derken 35.. Ömür törpüsü.

5 yil demiyor muydu filmin basinda milleti uyandirirlarken

Hatırlamıyorum abla 5 yıl da olabilir, galiba 5 yıldı çünkü uzun bir zamandı. Filmi izlerken hesabı da yapmaya çalıştım ama işin içinden çıkamadım. Sonra "belki de ay mı dedi ben yıl sandım" dedimdi

Film iyiydi guzeldi ta ki su bizim esas abla aglayana kadar. "bacim gozunu seveyim aglama ya filmin butun tadi kacti bak" o nasil bir bet sestir ya, evlerden irak
bir de, en favori iki karakterim -doktor ve asker kiz- de öldü, bu yuzden puanim 10 uzerinden 5.
zaten bu filmlerde sevdigim yardimci oyunculari öldurüyorlar ya hep, gicik oluyorum

hnnvansier demiş ki:
İzlerken de çözemedim acaba ben mi yanlış anladım, Dünya'dan Pandora'ya 3 yılda mı gidiyorlar 3 ayda mı? Üç yıl diye hatırlıyorum, o zaman git gel 6 yıl yapar. Çok uzun bir zaman, bu adam ameliyat olacağım yürüyeceğim hayali ile gidiyor. 26 yaşında olsa gitti 29, iki üç sene kaldı etti 32, döndü derken 35.. Ömür törpüsü.

abicim ama donuk olduklarından yaşlanmamış oluyorlar işte göya

@topik, sevdiğin karakterleri öldürüyorlar diye filmin puanını kısmayı da ilk defa gördüm

kurgusunu beğenmedim işte o yüzden

bahane yani

iyiymish

Cevap Yapıştır Sayfa Geri sar  1, 2