warnerblade Forum
wb siteleri warnerblade forum webzine fotoğraf video iletişim english yardımaraGiriş
arge - ayet hadis - bisiklet - dijital - dua - geri - gezi - interaktif - ipucu - iphone - mimar - marka - panorama - samdergi - yıldızder - yolculuk
Cevap Yapıştır Sayfa 1, 2, 3  İleri sar
Sizin için en iyi 5 oyun
Yazar Mesaj
Evet arkadaşlar, olmazsa olmazlardan bir topic size. Yalnız belirtmekte fayda var ki birtakım kategoriler içinde ilk 5 leri belirtelim. Ben başlayarak kategorileri de açıklamış olayım formatımız belli olsun.

Adventure
1) Full Throttle
2) Broken Sword 2
3) Monkey Island 3
4) Grim Fandango
5) Sid Meier's: Pirates

FPS
1) Half Life 2
2) Half Life
3) Outlaws
4) Doom 2
5) Duke Nukem 3D

SPOR
1) Football Manager 2005
2) Championship Manager 3
3) Fifa 2002
4) Fifa 99
5) World Cup 98

Real Time Strateji
1) Command & Conquer: Generals
2) Age of Empires 2
3) Starcraft
4) Command & Conquer: Red Alert 2
5) Empire Earth

Taktik Ağırlıklı/Turn Based Strateji/Tycoon
1) Close Combat 5
2) Close Combat 4
3) Call to Power II
4) Civil War Generals II
5) Railroad Tycoon

Simülasyon
1) IL-2 Sturmovik
2) Silent Hunter 3
3) Retaliator
4) Apache Havoc
5) Red Baron

Action/Platform
1) Tomb Raider 2
2) Nuclear Strike
3) Tom Clancy's : Roque Spear
4) Sonique the Hedhedog
5) Prehistorik

Araba/Yarış
1) GTA Vice City
2) GTA 3
3) GTA 2
4) Driver
5) NFS Porsche Unleashed

---Yeni Ekledim---
Multiplayer Oyunlar
1) Counter Strike
2) Cod
3) Battlefield 1942
4) Battlefield Vietnam
5) Day of Defeat

Benim aklıma gelen kategoriler bunlar. Esnek olabilirsiniz tam kategorileştiremediğiniz oyunları çeşitli başlığı altında yazabilirsiniz.

havoc isin mi yok hoca ugrasma bole seyhlerle... bak ders calis zapikluk tap chat yap, yalan hersey... :09

guzel hazirlamissin havoc.. listenin cogu kismina OK basarim ancak tabi farklilastigimiz yerler de var.. bi oturup yazayim bakayim..

FPS kategorisinde DOOM 3 u nasi unuttun ben seni annamadim.. ayiptir ayip..

yalniz bu All time olayi biraz karisik.. zor oluyor karar vermek..

turn based olayinda ise liste basi direk

civilization 1
yada bilemedin
civilization 3 tur

civ1 ilk turnbased strateji oyunu olmasi hasebiyle 2 disketlik bir cengaverdir.. ilkokulda bunlarla yetistik biz..

realtime stratejiden ilk siradan c&c generals kesinlikle layik degil, cikarilmasi lazim :15

.. gibi benzeri modifikasyonlarla benim de sevebilecegim bi liste ama en iyisi kendi listeni cikarmak zaten.. onu da yapicim acilen.

Arkadaşlar taksit taksit de yazabilirsiniz maksat paylaşmak. Her kategoriyi yazacaksınız ya da yazdığınız her kategoriyi 5 e tamamlamanıza gerek yok, keyif alın yeter.

Tabi ki Doom 3 biliyorum sadece ben oynamadım onun için yazmadım. Sadece izledim

araba yaris kategorisinde gta cok abarmis.. gta 3 olsa yeter..

bi de grand tourismo vardir ki biz PC ciler yabanciyiz ama oyun mu gercek mi belli olmayan bi grafige sahip efsanedir kendileri.. yikimi getirmistir..

nfs underground ve nfs 5 ise oynaya oynaya eskittiklerimdir..

bir de colin mcrae rally serisi vardir 2 ve 2005 (henuz oynayamasamda son version olmasi hasebiyle) yikim getirmislerdir ve cmr4 u sanirim bi 100 kere bitircek kadar oynamisimdir (midir)

Arkadaşlar mümkünse önce liste olarak yazalım sonra altta yorumlarımıza yer verelim.

burak demiş ki:
guzel hazirlamissin havoc.. listenin cogu kismina OK basarim ancak tabi farklilastigimiz yerler de var.. bi oturup yazayim bakayim..

hakkaten la adam doom 2 yi koymuşsa bilmeden doom 3 ü de koymamazlık yapmış olamaz bunu dedim ben

burak demiş ki:
araba yaris kategorisinde gta cok abarmis.. gta 3 olsa yeter..

bi de grand tourismo vardir ki biz PC ciler yabanciyiz ama oyun mu gercek mi belli olmayan bi grafige sahip efsanedir kendileri.. yikimi getirmistir..

nfs underground ve nfs 5 ise oynaya oynaya eskittiklerimdir..

bir de colin mcrae rally serisi vardir 2 ve 2005 (henuz oynayamasamda son version olmasi hasebiyle) yikim getirmislerdir ve cmr4 u sanirim bi 100 kere bitircek kadar oynamisimdir (midir)

ben nfs 4 hot pursuit i unutamıyorum hala  :smt102

bence de genelde güzel olmuş listen ahmetcim ama 3 adet GTA yı koydugun yarış kategorisine nfs den nasıl bir adet oyun girer onu anlayamadım.. GTA 2 - 3 eywallah... NFS undeground 1-2 olur, NFS Hot Pursuit 2 var, NFS 4 diye tabir ettiğimiz hot pursuit 1 var, vee tabi ki de NFS 5 diye tabir edilen Porsche Unleashed...

:smt071   :smt056

Bu topic e herkes kendi 5 ini yazacak. Yazdıktan sonra tartışın isterseniz başkasını beşini

HaVoC demiş ki:
Bu topic e herkes kendi 5 ini yazacak. Yazdıktan sonra tartışın isterseniz başkasını beşini

bak bana ayar verme.. ben tartışırım kardeşim senin dediğinnen mi olcak benim yazdıklarımın sırası =;

HaVoC demiş ki:

"yazacak"
babababababa... yok daha neler

HaVoC demiş ki:
Arkadaşlar mümkünse önce liste olarak yazalım sonra altta yorumlarımıza yer verelim.

,
mumkun deil baba.. ben kafama gore yazarim. adminim ben

muhahahah

saygi duyuyorum ahmet kurallarina. en kotu kural bile kuralsizliktan iyidiir. tebrikler ayrica kurallar fln yazissin inşaAllah guzel bi oda haline gelir burasi..

Evet birtakım kurallar olsun istedim ama kasıntı olalım diye değil, en azından bu herkesin 5' i güzel hoş görünsün göze. Çünkü liste oldu mu okunması ve akılda kalması kolay olur. Hem herkesin bilinçaltında böyle yazılmayı bekleyen nice best of listeleri vardır. Bizi biz yapan şeyler bunlar onun için liste halinde güzelce yazmaya özen gösterelim.

nası yumuşadı ama dimi muahahha...

LéoN demiş ki:
nası yumuşadı ama dimi muahahha...

mauhahahh

Hocam age of u koymamissiniz aaaaaaaaaaaa

t|ry4k! demiş ki:

amman abi
unutulur mu o oyun dimi )

tiryakinin inanilmaz rushlarini da alalim listeye

burak demiş ki:
t|ry4k! demiş ki:

amman abi

hocam naptin sen beni o oyun biraz garip bir oyundu o oyunun recordunu aradim ama bulamadim ozellikle resule 3 tane hussar (atli gondermistim) adam oyun boyunca onlarla ugrasti gelen atliyi olduruyor ordu seklindede gelmiyorlar teker teker geliyor atlilar ama resul orduyu biriktirmis benim teker teker gelen atlilari olduruyor cok komikti ama sende sol taraftan iyi daldin bana

t|ry4k! demiş ki:
burak demiş ki:
t|ry4k! demiş ki:

amman abi

hocam naptin sen beni o oyun biraz garip bir oyundu o oyunun recordunu aradim ama bulamadim ozellikle resule 3 tane hussar (atli gondermistim) adam oyun boyunca onlarla ugrasti gelen atliyi olduruyor ordu seklindede gelmiyorlar teker teker geliyor atlilar ama resul orduyu biriktirmis benim teker teker gelen atlilari olduruyor cok komikti ama sende sol taraftan iyi daldin bana

yok abi ben uyuyan bi devi uyandirdigimi bile bile, japonyanin amerikaya dalmasindan farksizdi sana dalmam.. zaten sana zarar vermem tek kaleyle sinirli kaldi ki, senin benim ordan geldigimi gormen ve digerlerini bitirp bana dalman cok uzun surmedi ) senin askerler cinli gibiydi abi hertaraftan asker yagiyordu resmen muhaha

1. broken sword II
2. grim fandango
3. monkey island serisi
4. captain claw
5. fifa99

nasıl koymamışız age of u orda listemde var

t|ry4k! demiş ki:
burak demiş ki:
t|ry4k! demiş ki:

amman abi

muhahahaa

LéoN demiş ki:
t|ry4k! demiş ki:
burak demiş ki:
t|ry4k! demiş ki:

amman abi

muhahahaa

hocam bu arada bi ara age of ta cevirelim ya ozledim unuttum bende olmazmi yegenler

uzay

xtension die bi ticaret savas oyunu vardi
freelancer vardi bi de o da serbes kismen ama hikayesinde savas free the universe vb
x-wing - tie fighter 10 sene oncesi tabi bunlar 3-4 disketlikti
freespace 1 ve 2, heralde 2yi bastan sonra 3-4 kere bitirmisimdir manyak bi uzay savas sim.

mario,
dave,
kutu iteklemece,
araba yarisi,
ayni renkteki toplari vurmaca

need for speed most wanted / underground
gta vice city
midtown madness 2

kalabalıkla oynayıp geyik yapmak için > the sims
oynayanla dalga geçip dikkatini dağıtıp sinirlendirip kendi çapımda eğlenmek için > football manager
çocukluğumun oyunları > tomb raider serisi, counter, sims
hey gidi..

1)need for speed most wanted
2)gta 2-3-vice city (gta da ilk göz ağrım 2 idi, adamı tepeden görürdük sadece)
3)heroes III
4)supaplex (hey gidi ne kadar uğraşmıştık onla)
5. sıraya abimlerle bitirmek uğruna günlerce aralıksız oynadığım oyunlardan herhangi birini koyabilirim sanırım; swat, driver vs.

Cevap Yapıştır Sayfa 1, 2, 3  İleri sar