warnerblade Forum
wb siteleri warnerblade forum webzine fotoğraf video iletişim english yardımaraGiriş
arge - ayet hadis - bisiklet - dijital - dua - geri - gezi - interaktif - ipucu - iphone - mimar - marka - panorama - samdergi - yıldızder - yolculuk
Cevap Yapıştır
wönerge 01-foruma yegen, kardes, es, dost gibi nazar değıbıl
Yazar Mesaj
ey wb meclisi!

bu baslik altinda wb forum ilen ilgili policy leri tartisip gorusup karara baglayip (yasama) uygulamayla yukumlu (adminler ve modlar) yurutmeden sorumlu birimlere aktarilmasi noktasinda. vb.

wönerge 01 - foruma yegen, kardes, es, dost gibi nazar değıbıl bebek - cocuk fotograflari yayinlanmamasi konusunda kamoyu birlikteli hakkında yönergedir.

kabul edenler? etmeyenler?

sebebiylen birlikte kararinizi aciklamaniz daha efdaldir. aciklamasaniz da caniniz saolsundur.

kabul ediyorum

zira internet herkese acik bi ortam. tamam feysbukta zaten herkes seceresini doktu ama olsun. forum daha ayri. privacy ayarimiz falan yok bize ait olmayan ozel odalar disindaki yerde. icabinda google bunu indeksler 10 sene sonra karsimiza cikarir. dostumuz var dusmanimiz var. Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi. yada hic degilse, MaaşAllah demeyi unutan arkadaslarimiz da kotu niyet gostermese bile nazar degdirebilir bebek - cocuklara.

bu baglamda tanidik bebek - cocuk fotograflarin umuma acik wb forum odalarinda yayimlanmasina engel teskil edecek bu kanun hukmunde kanunu destekliyorum, kabul ediyorum.

bence de fotolar yayimlanmasin,

lakin dogrudur mudur yanlis midir bilemedim sanaldan nazar edebilme hususunu..

kurulsun otağlar, başlasın kurultay, dedem korkut gelsin ulu yiğitleri anlatsın

av avlayalım kuş kuşlayalım

bu karari herkes kendi verebilir diye dusunuyorum.
ben kuzenlerimn resimlerini koymuyorum mesela, yarin buyup yetiskin oldugunda karsisina biyerde cikarsa, benim bebeklik fotomun nette ne isi var, senden mi sorulurdu dememsi isin. yegenlerine, arkadaslarina nazi gecen koysun efenim, kisitlamaya gitmeyelim lutfen.
 nazar degme hususuna gelecek olursak, netten tv den fotodan nazar degilemiyor bildigim kadariyla. gozden yayilan bi takim isinlar lazim. bu isinlar tft ile algilanip wireless ile iletilebiliyorsa, sonra da o cocugu bebegi bulabiliyorsa o ayri tabi..

ust kurul heyete saygilar..

lale demiş ki:
ben kuzenlerimn resimlerini koymuyorum mesela, yarin buyup yetiskin oldugunda karsisina biyerde cikarsa, benim bebeklik fotomun nette ne isi var, senden mi sorulurdu dememsi isin. yegenlerine, arkadaslarina nazi gecen koysun efenim, kisitlamaya gitmeyelim lutfen.
 nazar degme hususuna gelecek olursak, netten tv den fotodan nazar degilemiyor bildigim kadariyla. gozden yayilan bi takim isinlar lazim. bu isinlar tft ile algilanip wireless ile iletilebiliyorsa, sonra da o cocugu bebegi bulabiliyorsa o ayri tabi..

nazar degme hadisesinin mekanik isleyisini bilmiyorum ama ışından ziyade, şer odaklarinin biyere yonlendirilmesi gibi olabilir. yani insanin kendine bile nazari degiyorsa, kendini gormuyor ya sonucta.

neyse, nazar degmesi ve privacy konularinda tartisilibil bu durum o zaman.

lale demiş ki:
ben kuzenlerimn resimlerini koymuyorum mesela, yarin buyup yetiskin oldugunda karsisina biyerde cikarsa, benim bebeklik fotomun nette ne isi var, senden mi sorulurdu dememsi isin. yegenlerine, arkadaslarina nazi gecen koysun efenim, kisitlamaya gitmeyelim lutfen. nazar degme hususuna gelecek olursak, netten tv den fotodan nazar degilemiyor bildigim kadariyla. gozden yayilan bi takim isinlar lazim. bu isinlar tft ile algilanip wireless ile iletilebiliyorsa, sonra da o cocugu bebegi bulabiliyorsa o ayri tabi..

bence yasaklama olayına girmemek en iyisi, onu yasaklarız bunu yasaklarız en sonunda forumda yazacak şey bulamayız.. burada yazan insanların da cahil cühela, ne yazdığını bilmeden yazan insanlar olmadığı kanısındayım, hukuksal açıdan problem olacak bi şey yazdığımızda sayın hnnv abi gerekli müdaheleyi yapıyor zaten..

saygılarımla

yau yasak derken yani forumcanak belli bi pirensip gozetecez dedik, koyani atani dovecek banlicak deiliz ya herkes herkesi taniyor biliyor zaten. disardan gelen abik gubik insanlar da tutunamiyor zaten wb ruhu ile butunlesmek kolay deil.

neyse genel olarak self kontrol olaranktan degerlendirilen yukari yorumlardan da anlasilacabilecegini uzere;

wönerge 01, REDDEDİLMİŞTİR.

wamoyuna onemle duyurulur.

Cevap Yapıştır