warnerblade Forum
wb siteleri warnerblade forum webzine fotoğraf video iletişim english yardımaraGiriş
arge - ayet hadis - bisiklet - dijital - dua - geri - gezi - interaktif - ipucu - iphone - mimar - marka - panorama - samdergi - yıldızder - yolculuk
Cevap Yapıştır Sayfa Geri sar  1, 2, 3 ... , 43, 44, 45  İleri sar
şu anda kendinizi nasıl hissediyorsunuz? - 3
Yazar Mesaj
depressif

icim cIz etti....

Sabaha doğru ciddi ciddi öleceğimi düşündüm. Taşikardim vardı, yüksek nabız, karın ağrısı ve çarpıntı; fakat anlamadım tabii ben ne olduğunu. Yatsan yatamıyorsun, otursan olmuyor, yürüsen bir başka dert. Hemen tıpış tıpış doktora, şükür ki bir şey yok. İnsan geride bıraktıklarını, yapamadıklarını vb zerre düşünemiyor; sadece "Öbür tarafta beni hoş karşılamayacaklar" diye paniğe kapılıyorsun, yusuf yusuf atıyorsun "Hazır değilim, mahvoldum" diye. Tövbe.... Vallahi de tövbe billahi de tövbe..

Allah şifalar ve gafletten uzak bulunmak nasip etsin Hnnv cim

amin.

gecmis olsun hnnv

canım sıkkın ama şükür

yarın finallerim başlıyo şoktayım :S

soklanmis gibi, bu hafta 3 tane sinavim oldugunu akut bi sekilde ogrenmem yetmemis gibi, bi de arkadasin bebegi olmus, onu ogrendim... cok super mutlu, biraz da ic burkan hisler iste...

soyle bir hal icreyim efendim haftasonu yolculugunun akabinde hava degisikliginin de etkisiyle sifayi kapmis bulunuyorum ikidir laba gidemedim evden calisma izni verdi hocam zaten gidecek olsam eve gelip beni almasi gerekiyor cunku arabam bozuk tamir icin asagi yukari 1500$ istiyorlar ben de o eski duldule degecek mi bilemiyorum ama tabii arabasizlik elimi kolumu bagliyor market ihtiyaclarimi gidermek icin dahi bir arkadasin gelip beni markete goturmesini bekliyorum okula zaten gidemiyorum  gecen aksam bunaldim evden cikamadim sonra su vergi isi ne karisik bu memleketin acilen halletmem gerek okulda formu doldurup hesaplattim yanlis gibi geldi baska yollar deneyecegim aslinda cok yogun calismam gereken bir donemde hasta olup evde yattigim icin hayiflaniyorum hafiften ev tasiyacagim yakin zamanda nasil hallolacak isler bilemiyorum haftaya bir seyahat daha var o zamana toparlarim iA biraz bir de son olarak sunu ekleyeyim insanlarin kalbimde yer etmeleri gunesin dogup batisina benziyor gun nasil agir agir acelesiz telassiz doguyorsa bir insanin da gonul ufkuma dogusu oyle oluyor hayli zaman aliyor vakti gelince batan gunes nasil saniyeler icinde kayboluyorsa ufuktan gonlumden de bir insan oylece vakti gelince silinip gidiyor hizlica geride biraktigi renk hengamesi ufkumu susluyor bir sure sonra o da kaybolup gidiyor yalniz dunya uzerine dogan her gunes bir gun ufukta kaybolup giderken gonul ufkuma dogan her insan gozden silinmiyor ya da her birinin gun dilimleri farkli oluyor kiminin bir gunu bir asir kiminin bir omur kiminin bir kac yil kiminin birkac ay gun kendi zaman diliminde isliyor ufku kendine gore arsinliyor hasili gonlumde nasil hissediyorum sorusunun uzun minvaldeki cevabi budur efendim kisaca ne denir peki hamdolsun...

@escape abla
geçmiş olsun abla
@zıp
finallermi :S vizeler bitti yani o ne biçim bi okuldur öyle.
@lale abla
Allah yardımcın olsun ablacım

bizim daha 3. dönem var abla. okul ağustosta bitiyo.

escape abla > geçmiş olsun abla
insanlar konusunda da bakış açın çok ilginç, güzel, ayrıntılı düşününce içini ferahlatıyo insanın.
fani dünya oyh..

sagol rm,  

cok yogun olmama ragmen, bir arpa boyu kadar ilerleyemedigimi hissediyorum resmen. okula ve sinavlara karsi bi bagisiklik kazandim sanki.. "s" harfi bile ters tepiyor. 2 saat sonra sinavim var. hic calismamis olmama ragmen, oktay ustayi seyrediyorum mesela.. bi sıkıntı bi huzursuzluk..

yarınki finalimle beraber finallerimi bitmiş saymanın şok edici hafifliğini üzerimde taşımakla birlikte cuma günkü ispanyolca finalimi de düşünmeden edememenin karmaşıklığını bir arada yaşarkene nolucak bu cümlenin sonu diye merak etmekten kendimi alamazkeneasdnflksvbjşvıfkisvbzpf

her girdigim sinavi, girmem gerekenlerin uzerine eklemekten baska bisey yapmadigimi dusundukce... ne hiddetmem gerektigini bile bilemiorm. kisacasi sasiriyorum..

oyh.... depresyonum geldi....

çizemiyorum bu grafiği ne pis işmiş

sukur, gece ve guzel bir sarki dinliyorum

tatilim bitti

burun kemigimde ufak bir sizi var nedir nedir diye dusunurken hatirladim
gece uyurken bir ara burnumu duvara gecirdim zorum neydi hatirlamiyorum

escape demiş ki:
burun kemigimde ufak bir sizi var nedir nedir diye dusunurken hatirladim
gece uyurken bir ara burnumu duvara gecirdim zorum neydi hatirlamiyorum

escape abla sen baya güldürdün bugün beni.
yarınki sınav olmasa daha iyi olacaktım ama şükür yinede.

iA iyi gecmistir sinavin
iyiyim bugun henuz bir numara yok

su an buraya ne akla hizmet yaziyorum diye dusunuyorum... abla per planimiz yas...  bu zamana o kadar sey biriktiki

escape abla > abla naptın geçmiş olsun tabiğ

hava sıcak evden dışarı çıkmak istemiyorum böhüü

elhamdülillaah iyiyim

havalar ısınacak tekrar bikaç gündür kapalıydı..

basim agriyor. bugun 28 derece olacak diyorlardi ama henuz hissetmedim. ayrica havada bulutlar da var.. bide ben bugun calismadim, ama calismamisken daha guzel seyler yapabilirdim, evde oturmak yerine, ama yapmadim..

sinirli
bu sıralar mütemadiyen sinirliyim, bi isyan bi isyan

ya ama şöyle bi mantık var mı soruyorum size; haziranın 30unda mezuniyet balosu var.bunun için 29 ve 30u tatil, çok güzel
internlere tatil demek asistanların ayvayı yemesi, hastanenin göçmesi demek
hocalar da tatil yapcaz asistanlar internsüz çalışmayı öğrensin falan demişler, buraya kadar çok güzel

ancak ve ancak sadece baloya gidenlere tatil, yani sen baloya gitmezsen sen nöbetteyken arkadaşların eğleniyo olacak
sen de iki gün hastaneye gitmek istemiyosan 50-60 lira parayı basıp gidip orda milletin içip ş.çmasını izlemek zorundasın
yahut parayı bastırıp kendine tatil satın almak zorundasın

hadi diyelim ki baloya gidenlere o gün nöbet yazmadın,eşit nöbet yazdın
serviste senle birlikte çalışan diğer kişiler baloya gidince iki gün gündüz vakti servise tek başına sen bakacaksın ki hayatla bağdaşmaz
asistan ne dicek tek diye tek kişi işi mi vereyim diyecek üstüne abanacak
böyle saçma bi mantık var mı? ve bu bi okul,eğitim yuvası

son aylar gitmeden bi yangın da ben mi çıkarsam
onkolojide çıkarayım, yok yere yaşamını uzattığımız hastalara da ötenazi niyetine
cinnetin eşiğindeyim

Allah sabir versin, sabir ve dua lacuna,.. sakin ol..

benim de basim hala agriyor. bende hafif sinirliyim ama, onemli bisey deil, lacunaninkine gore..

şükür. biraz kafam karışık sadece

acaba kendimi nası hissediyorum ki yazayım su baslıga der gibi

Cevap Yapıştır Sayfa Geri sar  1, 2, 3 ... , 43, 44, 45  İleri sar