warnerblade Forum
wb siteleri warnerblade forum webzine fotoğraf video iletişim english yardımaraGiriş
arge - ayet hadis - bisiklet - dijital - dua - geri - gezi - interaktif - ipucu - iphone - mimar - marka - panorama - samdergi - yıldızder - yolculuk
Cevap Yapıştır Sayfa Geri sar  1, 2, 3  İleri sar
favori markalarınız
Yazar Mesaj
2teker demiş ki:
stabilo kalem

kurşun da bolero

bolero evet, tutuşu harika
rotring de guzeldir, yazışı ve uç kırmaması en super ozellikleri

boya kalemi olarak da faber castel o zaman (fosforlular)
ama kırmızı olcaksa pelikanın kırmızısı daha güzel

dalin - şampuan, ıslak mendil, şaç kremimsi

XP ULAM!

abi tamam da niye kızdın

burak demiş ki:
XP ULAM!

+1

yapikredi (internet bankaciligi)  demiştim ama

fatura ödeme konusunda garanti nin int. bankası daha başarılı

bilkent (üniversite, kampüs)
nortel (VoIP)

Karadeniz Çay Salonu plastik çay markaları, tercihen mavi renkli.

Kaynak: Resimli İğrenç Espiriler Büyük Lügati, Hasır Neşriyat, İstânbul 1957.

sıcak çukulata makinelerinden 'fiero' marka olan en iyisi

duru kolonya
philips telsiz telefon
toshiba usb

BIC kalem
Kavo unit.

seat leon     

nike

Bosch, fabrikadaki mescidi kapattı!

http://www.markamekani.com/bosch-fabrikadaki-mescidi-kapatti/

şikayet için

http://www.bosch.com.tr/content/language1/html/index.htm

sağ altta müşteri ilişkileri var.

eposta trafiğim sırasıyla aşağıdadır, standartlara uygun 3 yeni ibadet odası daha açacaklarmış 1 aya kalmadan inşaAllah

Sayın yetkili,

Tüm beyaz eşyalarım, su ısıtıcım, hatta sırf enjektörü Bosch olduğu için tercih ettiğim LPG markasına kadar Bosch ne ürettiyse kesinlikle öncelikli tercihim oldu. Ancak aşağıdaki haber beni son derece rahatsız etti. Konuyla ilgili acil beni ve kamuoyunu bilgilendirmenizi rica eder, fabrikada sorun yaşayan işçilere iyi niyetli yardımlarınızı rica ederim. Yoksa hayatım boyunca artık bir daha en ufak bir Bosch ürünü almayacağımı, tüm arkadaşlarıma bu doğrutlda tavsiyede bulunacağımı ve sahibi olduğum yüzbinlerce ziyarete sahip, onlarca sitede konuyla ilgili olumsuz görüşlerimi yayınlayacağım hususlarını dikkatinize sunarım.

İyi çalışmalar dilerim

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=903163&title=bosch-fabrikadaki-mescidi-kapatti

Burak Bakay | burakbakay - com

Merhaba,

Mailiniz için teşekkür ederiz.

Bursa’da faaliyet göstermekte olan Bosch San. ve Tic. A. Ş.’ nin dini özgürlükleri kısıtladığına ilişkin dolaşan dedikodularda gerçeklik payı bulunmamaktadır. Her zaman Bosch değerlerine bağlı olan ve bağlı kalmaya devam edecek olan şirketimiz, özellikle de dünyadaki bütün tesislerinde, kültürler arası duyarlılıkları anlamakta ve bunlara saygı duymaktadır.

Bu sebeple 30 yılı aşkın bir süredir Bosch, isteyen çalışanlarına, bölgedeki Camii’ye düzenli ulaşım imkânı sağlayarak, Cuma ve Bayram namazlarına gitme olanağını sunmaktadır.

Bosch Bursa fabrikasında ibadet amaçlı kullanılan ve koşulları giderek olumsuzlaşan alanlar, çalışanlarımızın sağlığı ve güvenliği düşünülerek kapatılmıştır. Maalesef çalışanlarımız bu konuda son aşamada bilgi sahibi olabildiler. Fabrika yönetimi en kısa sürede sendika temsilcileri ile karşılıklı uygun bir yerel çözüm bulunması konusunda görüşmelere başlayacaktır.

Bu e-mail ile durumu netleştirebildiğimizi ümit eder, ilginize teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Merhabalar,

Lütfen konu ile ilgili gelişmelerden beni ve kamuuyunu haberdar ediniz. Gönderdiğim ilgili haber sayfasına da lütfen bu yaptığınız açıklamaların bulunmasını sağlayınız.

İyi çalışmalar dilerim.

Merhaba,

Mailinize istinaden sizleri son gelişmeler hakkında bilgilendirmek istiyoruz.

Bosch San. ve Tic. A. Ş. ve sendika temsilcileri, gerçekleştirilen toplantı sonucunda karşılıklı uygun bir yerel çözüm konusunda anlaştı. Fabrika yönetimi ve işçi temsilcileri arasında yapılan anlaşmaya gore, Bursa’daki Bosch Dizel fabrikalarında çalışanlar için ibadet amaçlı üç oda hizmete sokulacak.

Türk İş Kanunu’na ve Bosch’un sağlık ve güvenlik yönetmeliklerine uygun olan bu odalar, Bosch Bursa Dizel fabrikası çalışanlarının daha sağlıklı ve güvenli koşullarda ibadetlerini yerine getirmelerine olanak verecek.  Bu odalarda, daha iyi bir havalandırma sistemi, acil durumlar için geliştirilmiş giriş ve çıkış imkanı ve yangın söndürücüler olacak. Yenileme çalışmalarının tamamlanması ile bu odalar en geç Ekim sonunda hizmete sokulacak. Çalışanlar, yemek ve çay molaları esnasında bu odaları kullanabilecekler.

Bursa’daki Bosch Dizel fabrikası, bu olanakların yanı sıra, isteyen çalışanlarına, 30 yılı aşkın süredir uyguladığı, Cuma ve Bayram namazlarına gitme olanağını sunmaya ve  transfer sağlamaya devam edecektir.

Ekim ayı başında, Bosch Bursa Dizel fabrikasında ibadet amaçlı kullanılan alanlar, koşullarının sağlık ve güvenlik açısından giderek olumsuzlaşması gerekçeleriyle kapatılmıştı.

Bu yerel çözüm ile, Bursa’daki Bosch Dizel fabrikası yerel kültür ve değerlere olan saygısını göstermektedir.

Bu e-mail ile durumu netleştirebildiğimizi ümit eder, ilginize teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Bosch İletişim Merkezi

Merhabalar,

Güzel açıklamalarınız için çok teşekkür ederim. Bu olumlu gelişmeyi sizin için de uygunsa, değiştirmeden çeşitli sitelerimde onbinlerce okuyucuyla paylaşmak isterim.

Türkiye' nin sektör lideri bir firmasının 100 kadar web sitesinden sorumlu bir interaktif profesyoneli olarak web sitenizden size ulaştırdığım bu mesajımla ilgili bu geridönüşünüzü ve süreç yönetiminizi çok olumlu bulduğumu ifade eder, epostanızın ve çözüm yaklaşımınızın Bosch marka algıma ve bunun çevredeki insanlara ifade edişime pozitif katkıda bulunacağını bilmenizi isterim.

İyi çalışmalar dilerim.

Bosch fabrikasında kapatılan mescitler yeniden açıldı     

Ünlü elektronik markası Bosch'un Bursa'da faaliyet gösteren Dizel Fabrikaları'nda kapatılan 3 mescit yeniden açıldı. İnsan haklarına aykırı uygulamadan geri adım atan Bosch yönetimi bu akşam itibariyle çalışanlarına mescitlerin açıldığını duyurdu.

Bursa'da 1971 yılında faaliyete geçen dizel fabrikalarındaki 3 mescit Ekim ayı başında çalışanlara hiçbir bilgi verilmeden kapatılmıştı. Kapısına ise 'Mescitler kapatıldı. Yönetim' şeklinde not asılmıştı. Olayın Zaman'da yayınlanmasını andından çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve vatandaş, telefon ve e-postalarla Bosch yönetimine tepki gösterdi. Bosch'ta çalışanların bağlı bulunduğu Türk Metal Sen Yönetimi de pazartesi günü yönetimle bir araya geldi. Görüşmelerin ardından her üç mescidin tadilat yapılarak yeniden açılması kararı çıktı.

elhamdülillaaaaaaaah

kamuoyunu bilgilendirme,
adwords reklamı çıkmış elemanlar o derece super

http://www.bosch.com.tr/content/language1/html/734_6560.htm?section=42321C2C5AD043E485D3D10326D3D195

http://www.boschbilgilendirme.com

kot alırken mavi, çünkü 24 beden başka hiç bi yerde yok

zip>

bi de microsoft ama yaw, kızıyoruz sızlanıp duruyoruz ama adamlar yapıyor. linux ile günlerce cebelleşen bilir ufak bişeyi çalıştıracağım diye.

windows 7 süper yani bu arada tüm vista ve xp cilere tavsiye ederim.

windows da iidir.

kalem olarak uniball

apple.
kahve- lavazza.

bence de microsoft. seviyoruz, takdir ediyoruz, beğenerek babamın bilgisayarından izliyoruz çünkü cimri packard bell son 6 aydan daha önce alınan bilgisayarlara ücretsiz upgrade yapmıyo.

torrent diye bişey var yav zip gerçi memnunsan kurcalama bence, ne zaman ki canın sıkılmaya başladı hiyoop zaten firüslü bozuk diyerekten geçersin 7 ye

bi de şu kahve olayına ne bileyim hadi gideyim bi sıtarbaksdan bi kahve içeyim olayı hiç olmadı bende, kahve otomatın da alıyor içiyorum kahve abi işte. damak tadı mı yok bilmiyorum da. aramıyorum pek. ama çayda arıyorum demekki tiryakisi olunca iyisini arıyorsun olubili

kalem olarak da düzgün güzel bi kalem almak lazım yav gına geliyor promosyon kalemle yazmaktan. yazmak keyifliydi eskiden, güzel güzel kalemlerimiz vardı, behey gençlik

Cevap Yapıştır Sayfa Geri sar  1, 2, 3  İleri sar