warnerblade Forum
wb siteleri warnerblade forum webzine fotoğraf video iletişim english yardımaraGiriş
arge - ayet hadis - bisiklet - dijital - dua - geri - gezi - interaktif - ipucu - iphone - mimar - marka - panorama - samdergi - yıldızder - yolculuk
Cevap Yapıştır
Türk Telekom Sabit Hatları ücretsiz arayın
Yazar Mesaj
Türk Telekom Sabit Hatları ücretsiz arayın

---------Alıntıdır
Programda aynı voip stunt gibi ama bunun en büyük özelliği türkiyedeki bütün sabit hatları bedavaya arayabiliyorsunuz, hemide sınırsız görüşme inkanı sunuyor. Programı kullanıp denediğimde ailemi aradım ve kesinti olacakmı diye bekledim ama ses kalitesi de çok güzel olan bu programda kesinti olmadı. Szlerede voipwise ı öneririm. Programı sitesinden indirdikten sonra yapmanız gerekenler çok kolay. Program indikten sonra kurulumu yapın ve kurulum bittikten hemen sonra kayıt sayfası açılıyor. Açılan sayfada kullanıcı adı şifre ve mail adresinizi yazdıktan sonra ok dediğiniz anda online oluyor ve istediğiniz sabit hattı bedavaya arayabiliyorsunuz.

Programı indirmek için http://www.voipwise.com a girin, programı kurup kullanın ve mimarali.net e teşekkür edin.

arkadaslar denedim calisiyor, 0090 koyun ses cok iyi degil ama anlasiliyor

Amma belesci milletiz var ya Allah affetsin :O

abi dakkası 7 kuruş zaten ya, bu kadar üçün beşin hesabını yapmayalım ama artık

burdan ararken super oluyor yalniz

gerci ben 12voip.com u kullaniyordum
onda 3 aylik 10 euro odeyip sinirsiz konusuyorsun
ses kalitesi fln guzel

bunu da deneyeyim

yurtdisi / amerikadan turkiyeyi arama

tr yi ararken dunya telekom vs kartlari kullananlar var. ben geldigimden beri voip ile haberlesiyorum tr ile.
simdiye kadar kullandiklarim 12voip, voipraider, voipwise

zaman zaman bedava aranan ulkeleri degistirebiliyorlar. yukarda bahsettigim uc program icin de once bilgisayara kendi internet sitesinden programi yuklemeniz, sonra uyelik almaniz ve bedava konusabilmek icin 3 aylik 10 dolar ya da euro odemeniz gerekiyor.
sonrasinda tr ev telefonlari ile ucretsiz limitsiz konusulabiliyor
cep telefonlari ayni kapsamda degil maalesef ama yuklediginiz 10 dolardan cuzi miktarlarda dusuyor hala hesapli

su sitede ulke ulke hangi voip programi ne kadar ucretlendirme yapiyor bir liste var

http://backsla.sh/betamax

eger sizin telefonunuz ve aradiginiz yer ikisi de ucretsiz gruba dahilse kendi telefonunuzla da gorusme yapabiliyorsunuz (gerci bunu henuz denemedim)
o zaman once sizin telefonunuz caliyormus siz acinca karsi taraf
webcalldirect bu bahsettigim islemi uyelige gerek olmadan sitesinden gerceklestiriyormus boylece bilgisayar ses sistemi mikrofon vs olmadan telefon kalitesinde gorusme yapilabiliyor diyorlar. yalniz soyledigim gibi her iki telefon da webcalldirect in ucretsiz listesinde yer alacak

http://www.webcalldirect.com/en/

amerika daki cep ve ev telefonlari ucretsiz cogunda bu programlarin ama free saatlerde aramak hesapli olur sanirim dk dusmemesi acisindan

tag: voip

cok faideli bilgiler, tesekkurler

ne demek efendim
yalniz baskalarinin kullanip tecrube etmedigi voip programlarina pek heveslenmeyin, dolandiricilik olabiliyormus

kullanildigini ve tavsiye edildigini bildiklerim

voip raider
voip wise
nonoh
12voip // bir arkadas bundan 3 aylik uyelik aldiktan bir ay sonra tr yi ucretsiz listesinden cikardilar. bir ay yararlanabildi sadece
internetcalls

Cevap Yapıştır