warnerblade Forum
wb siteleri warnerblade forum webzine fotoğraf video iletişim english yardımaraGiriş
arge - ayet hadis - bisiklet - dijital - dua - geri - gezi - interaktif - ipucu - iphone - mimar - marka - panorama - samdergi - yıldızder - yolculuk
Cevap Yapıştır Sayfa 1, 2  İleri sar
Ankara fotoğrafları
Yazar Mesaj

ankara

istanbul

istanbul vs ankara

istanbulu kurtarmanin en gercekci yolu

istanbul fotoğrafları

ankara fotoğrafları

EDİT(sylvia):
başlık için anahtar kelimeler > ankara kızılay ulus sıhhıye bahceli sakarya bakanlık meşrutiyet karanfil yuksel yedinci cadde besevler tandoğan kecioren golbası kale anıtkabir memur atakule

thnx 3. tuttum

doğup büyüdüğüm şehirdir kendisi
severim iyi anlaşırız genelde kızılaya gitmek zorunda kalmadığımda

guzel sehir
severim

son resim neresi?

yeni yerlesim yerlerinden birine benziyor. dogukentmiydi?

bu ay bi türlü glemedğim yerdir

benim bi ulus fotolari serisi vardi gonderem buraya

ilk üç resim benim ömrümün belki de 1/4 ünün geçtiği yer oluyor

daşı dopraa altın ankara..

benim de yaw. 1 yil oncesine kadar hep ankarada okudum. bi ciktik tam ciktik.

Geçen sene Ulus'u gezerken çektiğim fotoğraflar

http://picasaweb.google.com/2teker/25Ekim2006UlusGezisi

romadan kalma yerler cok komik. mesela roma hamami var iste ulusta diskapiya dogru giden caddedeydi sanirim cankiri caddesi mi ne. neyse.. disaridan kapatmislar etrafini felan icerisini goremiyorsun. bisey gorcem sanip bilet aliyorsun veeee hicbisey yok burda su varmis burda bu varmis diye tabelalara bakip cikiyorsun
bi yerde augustos kolonu vardi. onu iskalamissin sanirim.. haci bayramin biraz asagisinda bi yerdeydi. yine bu dedigim cadde ile haci bayram arasinda.

guzel fotolar 2teker
kendima aldigin neydi peki

exe demiş ki:
romadan kalma yerler cok komik. mesela roma hamami var iste ulusta diskapiya dogru giden caddedeydi sanirim cankiri caddesi mi ne. neyse.. disaridan kapatmislar etrafini felan icerisini goremiyorsun. bisey gorcem sanip bilet aliyorsun veeee hicbisey yok burda su varmis burda bu varmis diye tabelalara bakip cikiyorsun
bi yerde augustos kolonu vardi. onu iskalamissin sanirim.. haci bayramin biraz asagisinda bi yerdeydi. yine bu dedigim cadde ile haci bayram arasinda.

abi bilirsin o roma hamamımın orda bi tane çarşı var.. işte o çarşıda babamın bürosu vardı bi tane tam da manzara olarak o hamamı tepeden gören.. küçükken ööyle garip garip bakardım bu üç beş tane taş ne anlama geliyor, acaba burası ney diye kendi kendime düşünür dururdum
hatta kendi kendime efsaneler bile uydurmuştum oranın gizemli, karanlık bi yer olduğunu dair

en alttaki fotograftaki bina babamin eski fabrikasinin patronlarinin binasi idi. hala yarim bitirelemedi sanirim. babamlarin maaslarini vermediler bina yaptilar. biiipp hala 10-15 bin alacagimiz fabrikadan mahkeme felan yalan oldu yine kagit ustunde iflas vs vs.

bende tam o binanin ne binasi oldugunu soracaktim. Atakuleden baya dikkat cekiyordu. Hala bitmedigi dogrudur cunku fotolar 19 mayista cekilmistir.

a-aaa
bizim çektiğimiz fotolaar
ve villalar

vay bee nereleri gezmişiz

ilk resimlerden birini yarınki sunumumda kullancam saolun varolun

brc sormus, ilk postun son resmi havaalani taraflari

pursaklar civarı fln oluyor yani???
teşekkurler..

yazık sehir

insanlarinin sakin olup, her saniye biyerlere kosusturmadigi, cicekler ve agaclar arasindan bogaz gorundugu halde, koskun onunde oturunup yemek yenip, yurunen yari yosun tutmus parke yollarinin olmadigi, coller ve bozkirlar ortasinda yalniz ama gene de guzel sehir.

brc demiş ki:
pursaklar civarı fln oluyor yani???

evet oyle diyor pek cikartamadim ama dogrudur

lale ablanin yolladigi o gozlemecinin eksi ayrani cok guzel toprak bardakta veriyolardi hatirladigim kadariyla vadiye gidene tavsiye ederim..

kadraj çok başarılı

http://www.fotokritik.com/688648

gezegen gibi yakalamis,
helal

burası neresi diye düşünürken şükür ki aşağıdaki kocatepe yazısını gördüm

güzel resim

topik demiş ki:
burası neresi diye düşünürken şükür ki aşağıdaki kocatepe yazısını gördüm

güzel resim

yazıyı görmesen düşüncekmiydin hala topik

Cevap Yapıştır Sayfa 1, 2  İleri sar