arkadaslar hepiniz cok sagolun, Allah razi olsun gonul desteginiz icin de..
simdi nolcak, simdi bise olmicak herkes hayata kaldigi yerden devam etcek, emrahi askere gondercez, ustad okuluna devam etcek ben de is bulcam falan
wb acisindan nolcak derseniz, bi yemek duzenleyelim ama ben katilamayabilirim, daha 2 ay oldu askerden doneli nerdeyse ailemi gormedim
istanbul macerasi da guzeldi, guzel bi sehir istanbul ama katlanmasi zor. bibucuk saat koprude bekledim geceyarisi. ortakoy konsepti falan iste istanbul dedik, cok abartildigi kadar deil ama icinde yasayinca baska oluyo.trafik okadar korkunc deil ama okadar muhtesem guzel de deil. anlatir konusuruz bilahare. benim de kanki nolimitin yaninda kaldik saolsun, ona da tesekkur ettik bize misafirperverliginden oturu, burayi okumasa da yazayim. muhtemelen agustos sonuna dogru bana da bi ist. yolu gorunecek nolimitin yanina, is aricam falan, bakalim hayirlisi.
genel olarak bole bizden haberler, 3 gundur hurriyet gastesindeyiz, ilk gun grafik reklam cikti kazanan falan, 2. gun kisa bi
haber ekonomi sayfasiydi sanirim, 3. gun pazar da yani bugun insan kaynaklarinda biraz daha ayrintili bi
haber yarim sayfa.
ole iste bisiler bisiler..