ifonun ses kalitesi guzel ama kendi kulakliginiz varsa illa onunla dinlemek isterim derseniz girisi uymayacaktir, bunun soyle caresine bakabilirsiniz, beraber gelen dock a takip ifonu, sonra oradaki line out tan cikis alabilirsiniz. bu biraz kaba duracagindan pek pratik olmayabilir ama tekrar adaptor almaktan iyi olabilir yada arabada fln cozum olabilir. beraber gelen kulaklik bozulur - koparsa da elbette bu sekilde cozebilirsiniz. cunku orjinal yanurunleri ayni kalitedeki diger markalara gore cok pahali apple in.
muzik keyfi icin
mp3 dosyalarimi rename ettim, taglerini duzenledim, boylece sacma sapan artist isimleri olup listemi karistirmiyor, 3. crossposting olacak ama buraya da atmak istiyorum zira program isimleri insanlara faydali olabilir muzik arsivini duzenlemeye niyetlenenlere:
mp3 arsivimi duzenledim
30 gb a cikti dun, once 40di, kirptim biraz
tagindan dosya isimlerine kadar
en once klasorlere ayirdim duzgunce, zaten eskiler ayrilmisti yeni ost leri evarkindan yeni cektiklerimi fln ayarladim
dosya isimleri hep kucuk harf wb hitsdeki gibi, abik gubik karakterler turkce falan yok, klasor isimleri de,
en basta c: altinda
mp3 klasoru sonra turler, mix, tr, artists, wbhits... bunlarin icinde de tek klasor otede sarkilar, hep standart
rename islemi icin file renamer - deluxe sifresi icin serials ws den bakilabilir
taglari ayarladim sonra bu klasor isimleri ve dosya isimlerini otomatik birlestirerek (
mp3 tag tools 1.2 )
en cok taglar ugrastirdi haliyle tum klasorleri tek tek 30gb boyunca ama ipoda biyere yada itunes wAmp library lere
atinca sanatcilar falan sapitiyo ( 1 diye yada '/+) diye sanatci ismi olunca yada sarkilar birden fazla isimle dagilinca uyuz olom,
bulunamiyo o sort islemiyle) ozellikle mobil device larda sorun. windows media center, wamp, itunes, ipod ifon duzgun sort etcek artik
hasta miyim neyim, 2 gunumu aldi ama hakaten delikanli derli toplu bi arsiv oldu.