| Yazar |
Mesaj |
mbtemiz
|
|
 |
burak
|
|
 |
erty
|
daha ne yapcan yaw .gif) kaplamaya gerek yok fazla hani desenler için iş başka da buna bi materyal vardı ismini unuttum da onu uygularsan bazı yerlerine o zaman cam hissi verirsin. metaller için maya da Phong veya Blinn materyal var smax da da vardır öle şeyler. onu uygularsan süper olurlar.
|
 |
te
|
malzeme atma olayını biliyorum ben..
iyi bari malzemede işe yararım ben cisimleri o kadar eğemem yahu :S
|
 |
mbtemiz
|
erty demiş ki:daha ne yapcan yaw kaplamaya gerek yok fazla hani desenler için iş başka da buna bi materyal vardı ismini unuttum da onu uygularsan bazı yerlerine o zaman cam hissi verirsin. metaller için maya da Phong veya Blinn materyal var smax da da vardır öle şeyler. onu uygularsan süper olurlar.
Yok oralar zaten buzlu cam gibi bişey. yani rengi falan tutuo aslında  içini göstermio oraları
|
 |
mbtemiz
|
te demiş ki:malzeme atma olayını biliyorum ben..
iyi bari malzemede işe yararım ben cisimleri o kadar eğemem yahu :S
hocam bişeyi yok ya silindiri oluşturdum önce sonra editable poly'den biraz alt tarafı oynadım (yani üst tarafı. yaptıımda alttaydı  ) üstüne bi de bend modifieri uyguluosun. zaten bend büküo o kadar onları. sonra tekrar editable poly ye geçerek üstünde oynuosun.
@te
walla meteryallere ugrassan çok ii olur aslında. tabi modellemeyi de öğrenmen lasım da ilk başta meteryal/kaplama ile ilgilen bari. bize de öğretmiş olursun. 3d tutorial siteleri topiğğine yazdıım sitelerde çok sağlam tut.ler var onlardan çok şey öğrenilio tavsiye ederim
|
 |
mbtemiz
|
O zaman şu dolabı da koyuyum da buna da yorum yapın
|
 |
erty
|
sen modellemeyi sökmüşsün yaw
|
 |
mbtemiz
|
erty demiş ki:sen modellemeyi sökmüşsün yaw
yok yaw bunlar çok kolay şeyler bişey yapmıosn ki bi extrude kullanıosun o kadar. bilen biri 2 dk da yapar da benim 20 dk mı alıo
|
 |
burak
|
guzel olmus dolap da, erty ustad sen de animasyona mi yonelsen ne  animasyonda su eklem olayina bayiliom
|
 |
erty
|
te demiş ki:

|
 |
mbtemiz
|
erty hocam o 2. resimde gökyüzünü sen mi ayarladın yoksa bi resim mi ?
bulutların arasından ışık falan süzülüyo :S
|
 |
erty
|
mbtemiz demiş ki:erty hocam o 2. resimde gökyüzünü sen mi ayarladın yoksa bi resim mi ?
yaw bunlar te nin eseri ondan kelli ona danışsak iyi ederiz gibin.
|
 |
mbtemiz
|
erty demiş ki:mbtemiz demiş ki:erty hocam o 2. resimde gökyüzünü sen mi ayarladın yoksa bi resim mi ?
yaw bunlar te nin eseri ondan kelli ona danışsak iyi ederiz gibin.
o zaman te'ye bağlanalım. te?
|
 |
hnnvansier
|
mbtemiz demiş ki:erty hocam o 2. resimde gökyüzünü sen mi ayarladın yoksa bi resim mi ?
sanki ilk resimdeki arkaplanı alıp eğip bükmüş gibin, anlamam gerçi 3d bizi bozar :P
|
 |
te
|
eeee evet sayın temiz şuu annnda size bilgi vermek üzre geldiğim 3d binasından bağlanıyorum.
burrrrda hava oldukça sıcak..insanlar bi açıklama beklentisi içerisindelerrr
bizz de onları daha fazla bekletmeden hemenn haberimiz verelim;
yok abi ya 3d'de baskround olayı var istedigin fotoyu atabiliyorsun aynı şekide malzeme için de öle
mesela taş duvar yaptın, netten taş duvar fotosu bulup (sahici), malzeme olarak kullanabiliyorsun..
yoksa bende öle ışık hüzmesi falan ne geezerr nerde o beceri:S
|
 |
mbtemiz
|
te demiş ki:eeee evet sayın temiz şuu annnda size bilgi vermek üzre geldiğim 3d binasından bağlanıyorum.
burrrrda hava oldukça sıcak..insanlar bi açıklama beklentisi içerisindelerrr
bizz de onları daha fazla bekletmeden hemenn haberimiz verelim;
yok abi ya 3d'de baskround olayı var istedigin fotoyu atabiliyorsun aynı şekide malzeme için de öle
mesela taş duvar yaptın, netten taş duvar fotosu bulup (sahici), malzeme olarak kullanabiliyorsun..
yoksa bende öle ışık hüzmesi falan ne geezerr nerde o beceri:S
teşekkürler te.
sıradaki haberimiz ..
yaw fazla anlamadım ama neyse. yani resmin kullanılabilceğini biliorumda o yerdeki gölgeler ışıklar falan nası oluştu onu anlayamadım
|
 |
te
|
abi o yer var ya..hani çim gibi görünen..heh işte o da foto..sahici bi foto..
hatta sayın adminin fotosu ikisi de..dur bulayım onları..
|
 |
mbtemiz
|
te demiş ki:abi o yer var ya..hani çim gibi görünen..heh işte o da foto..sahici bi foto..
hatta sayın adminin fotosu ikisi de..dur bulayım onları..
hmm. resimleri bi görsem belki tam anlarım
adminim şu 3d kategorisini bi ayarla hatta grafik olarakda açabilrsin. 2d si de var bunun
|
 |
erty
|
bence o gülge gibi gözüken şeyler koyu yeşil tonalr ve güzel denk gelmiş. ondan ööle aldatmaca olmuş.
|
 |
te
|
buldum yahu fotoları :S
http://www.warnerblade.com/m/component/option,com_wrapper/Itemid,52/
burdan deviations
6.sayfa
3. satırdaki son iki foto
|
 |
mbtemiz
|
te demiş ki:buldum yahu fotoları :S
http://www.warnerblade.com/m/component/option,com_wrapper/Itemid,52/
burdan deviations
6.sayfa
3. satırdaki son iki foto
hmm şincik anadım teşk
|
 |
te
|
fotoğrafları attım sonra ışık ayarlarını yaptım
eve yansımış gibi bi görünüm vermeye çalıştım bi kaç ışık koyarak..
ama ışık olayı felaket zor çok vaktimi alıyor ayarlamak..hatta çoğu zaman ayarlayamıyorum bile:S
//ordaki fotoğraflar admin'e aittir,tekrar saolsun var olsun//
|
 |
mbtemiz
|
taze bitirdim .gif) Deri gibi oldu gerçi ama napalım

|
 |
erty
|
çok güzel modeller. baya bir ilerdesin yaw modellemede ben sabah bir deniz feneri yapim dedim beceremdim.
|
 |
mbtemiz
|
ciddi mi yaw bana pek gerçekçi gibi gelmio yaptıım şeyler nedense :S
|
 |
erty
|
onlara texture neyim uygula daha ne istiyon
sonra ardına bir lobi. pencere. vs
|
 |
mbtemiz
|
ah şu texture işini de bi öğrensem zaten
|
 |
burak
|
koltuklar guzel, parlak duruo boole deri gibi  biraz daha mat bi text ile daha gercekci durabilir belki dediiniz gibi
|
 |
te
|
abi ben bu yaptığına bir oda, panjurlu bi pencere, böle yarısı açık olacak içeriye ışık girecek falan, öle bişey yapabilirim..
ama işte böle koltuk kıvrımı vs ince iş sabredemiyorum ben anca box tan yapıyorum hepsini
|
 |
|
|