warnerblade Forum
wb siteleri warnerblade forum webzine fotoğraf video iletişim english yardımaraGiriş
arge - ayet hadis - bisiklet - dijital - dua - geri - gezi - interaktif - ipucu - iphone - mimar - marka - panorama - samdergi - yıldızder - yolculuk
Cevap Yapıştır Sayfa 1, 2, 3 ... 23, 24, 25  İleri sar
TeaM - 2 Boyut Çalışmalarınız
Yazar Mesaj
atölye oda haritası

team - 3 boyutlu tutorial siteleri

team - kişi kartları

team - 2 boyutlu tutorial siteleri

team - kendi çalışmalarınız

warnerblade project team

team - 2 boyutlu çalışmalarınız

team - 3 boyutlu çalışmalarınız

tartışma - internetteki eserlerin toplantığı konular

tartışma - 2 boyutlu çalışmalar

tartışma - 3 boyutlu çalışmalar

tartışma - animasyon çalışmaları

lamer çizimler

gayet guzel. netlik problemi var biraz cozsene cok yaklastirma. bence cizimler gayet hos, saclar fln..

saçlar yakıyo da bacaklar tam olmamış gbin :bilmemkisimili: yani otorite değilim tabi.

Bunu çoğumuz biliyoruzdur zati..
http://www.resimload.com/141015/HeX_Super_Kareteci.swf

bluebottle, gondersene sen de cizimlerini buraya?

yukarıdaki çizimler nası bi kalemle yapılmış acaba?

ben su aglayan kiza bayiliom

capulcu demiş ki:
Bunu çoğumuz biliyoruzdur zati..
http://www.resimload.com/141015/HeX_Super_Kareteci.swf

buraya alıntıdan ziyada kendi çalışmalarımızı gönderirsek odanın amacına uygun olur. Paylaşımları Tartışma bölümüne atabilirsin

BluebottlE demiş ki:

grafiti güzel olmuş

Bildiğin pilot kalemle yapıldı yukarıdaki çizimler Üzerine çizildiği kağıt da muhtelif ders kitaplarının sayfaları Bu arada çizimlerin çok hoş

yaa hiç acımamış kullanan demek pelerin saçlar fln

devamı varsa görmek isterim çok ii

benden de bi tane daha

bu da coğ defterinden pc de boyadm

wb kizinin skeçini bulubatıl cizsin diorum ben

Dersler bayınca sıkıntı insana yaptırıyor işte, pilot kalem bitmedi ama, sağlammış Devamı da var ama karakalem hepsi, pilot kağıtta yayılıyor, çizgiler düz olmuyor. Biraz uğraşmak lazım ona da zaman bulamıyorum pek Scanleyebilirsem karakalemleri koyarım ^^

hnnv scana kasmaya gerek yok, foto makinanin odak uzakligini ayarladin mi ayna gibi cikarirsin. eline cetvel tarzi mesafe olcebilecegin bisey al, onunla deisik mesafelerden 5-10 kare foto cek, sonra bilgfisayara aktar hangi aralikta daha net cikmis, o aralikta cekipo ustune bi de PS da  USM , PSP de sharpen çaktın mı ayna gibi olur. cok yaklastirion makineyi ondan bulanik cikiolar.

Makinem olsa çekeceğim tabii Cep telefonum var sadece, üsttekilerin bir kısmı da geçen sene kamera ile çekilde ama kamera evde

tamam kardesim sıkma canını birinden odunc aliverirsin yarim saatlik isi var. yani demek istedigim ortaya cikardiginiz seyleri ivir zivir engeller yuzunden unutulup gitildirilmeyin.

burak demiş ki:
wb kizinin skeçini bulubatıl cizsin diorum ben

uzun bi aradan sora tekrar mrb
ewt abi bulubatıl çizsin bizim wbkızının taslagını. ama iki veya 3 açıdan olması lazım yan, ön , üst.

bi de bana bi şeytanımsı bi şekil bulabilrmisiniz. bunun 2-3 açıdan olmasına gerek yok doğaclama bişe olcak ama sadece şekil olsa ona bağımlı bişeyler yapsam olur. veya adres verseniz de olur. ( mesela lotr daki gollum un resimleri gibi )

makineyle şu mavilikten kurtulamıyorum ışıkla alakalı galiba

waow

wuu hakaten güzel olmuş yaa

sn mi yapıosun bunnarı yaw cok güzl olms

hafsa cok ii ya
tebrikler
aglayan kiz yerine bu artik benim 1 numaram

saolun yaw gaza geldim

güzel çalışma devamını bekliyoruz

devamı gelcek İnşAllah..

arkasindan kilic mi cikarcak dedim yaw

gelsin dewamı ya züper