warnerblade Forum
wb siteleri warnerblade forum webzine fotoğraf video iletişim english yardımaraGiriş
arge - ayet hadis - bisiklet - dijital - dua - geri - gezi - interaktif - ipucu - iphone - mimar - marka - panorama - samdergi - yıldızder - yolculuk
Cevap Yapıştır Sayfa Geri sar  1, 2, 3, 4
Warnerblade Project Team
Yazar Mesaj
R.O. Konoko demiş ki:
erty demiş ki:
R.O. Konoko demiş ki:
ben çizem mi 2d

cız. hatta gel bende grafik tablet var.

sahi mi abi vaşşşşş

hadi gel çok süper değil de. idare eder

erty demiş ki:
burak demiş ki:
ustad cizelim sana bi tifa fifa hemen olmadi riku yuna
bi wb kizi cizelim artik ama ya
heryere koyarim guzel bise olursa

koyalım baba ama benim önce bir ev modellemem gerekiyo sonrra gemi ardından araba ardından........ sonra da wb kızını modellerim heral ama mbtemizden bekliyoruz

ustad, bence sen bi yat bi de issiz ada renderla. wb kiziyla yeter de artar bile o ev, araba bunnar fasfani seyler

burak demiş ki:
erty demiş ki:
burak demiş ki:
ustad cizelim sana bi tifa fifa hemen olmadi riku yuna
bi wb kizi cizelim artik ama ya
heryere koyarim guzel bise olursa

koyalım baba ama benim önce bir ev modellemem gerekiyo sonrra gemi ardından araba ardından........ sonra da wb kızını modellerim heral ama mbtemizden bekliyoruz

ustad, bence sen bi yat bi de issiz ada renderla. wb kiziyla yeter de artar bile o ev, araba bunnar fasfani seyler

abi bu wb kızı ne yaw ?

yaw dağılın bakiim takımı dağıttınız iyicene

admin sen de hiiç bize katılmaya çalışma ya

bi şeyden de anlamayıver bırak 3d bize kalsın..

wb kizi sen deilsin diye ne kiskanion TE
gelmeyim oraya TEpelerim bak seni
hem ben de 3d ile ilgilendim zamaninda. bi kıskanma 2 dakka.

sukofiıltcım kardesim, wb kizi yeni uydurulan bi proce. warnerblade maskotu olabiliecek, ilede icabina gore deistirilip yenilenip, guncellenebilecek tamamen yerli uretim afedrsiniz porsche 911 gt3 gibi bi kiz olacak. eger boyle bisey ortaya cikarabilirseniz ben bunu wb ile ozdeslestiririm, ayda binlerce kisinin gozune sokarim. pazarlamasini yaparim yani. ama o dereceye gelinceye kadar daha mesafe var gibi. ben, aklinizda bulunsun diye dedim

burak demiş ki:
wb kizi sen deilsin diye ne kiskanion TE
gelmeyim oraya TEpelerim bak seni
hem ben de 3d ile ilgilendim zamaninda. bi kıskanma 2 dakka.

sukofiıltcım kardesim, wb kizi yeni uydurulan bi proce. warnerblade maskotu olabiliecek, ilede icabina gore deistirilip yenilenip, guncellenebilecek tamamen yerli uretim afedrsiniz porsche 911 gt3 gibi bi kiz olacak. eger boyle bisey ortaya cikarabilirseniz ben bunu wb ile ozdeslestiririm, ayda binlerce kisinin gozune sokarim. pazarlamasini yaparim yani. ama o dereceye gelinceye kadar daha mesafe var gibi. ben, aklinizda bulunsun diye dedim

abi kızın biraz özelliklerini versene bana
yani sarışın mı olcak, sadece kafası mı olcak vucudu da olcak mı ?
Poser die bi program var 3d ciler bilir sen bilmessen die sölüorum
ordan ayarlayabiliriz bişeyler

ya sarısın olmasın mumkunse

kızıl saçlı yeşil gözlü birazcık da çilli olsun..

yoksa takımdan çıkarım..

ya birakin da kizi bari erkekler begensin ya siz ne mogolomon kizlarsiniz

yaw once kafayla baslayin sonra yetistirebilirseniz ramazandan once yada yetismezse ramazandan sonra asaa dogru inersiniz

te demiş ki:

yoksa takımdan çıkarım..

forumun cıkısı aranıyooooor
yada admin siz kendi odanızda tasarlayın mumkunse

te demiş ki:
te demiş ki:

yoksa takımdan çıkarım..

tmm ayarlarım ben bi tane kızıl saçlı yeşil gözlü birazcık da çilli bi kız modeli. olmadı kabul etmezlerse avatarına koyarsın
ramazana kadar çok var ya ben yaparım onu inşaAllah 15 gün içinde  

o zaman ben admine burdan sesleniyorum. teknoloji bölümünün altına bi 3D diye alt kategori açılamaz mı? bütün herşeyi biz burda mı konuscaz?

arkadaslar 3d odasi mi talep ediyorsunuz
bu odayi istediginiz gibi kullanabilirsiniz ama icini doldururuz biz derseniz acabilirim bi oda heman
no problemo

burak demiş ki:
bu odayi istediginiz gibi kullanabilirsiniz ama icini doldururuz biz derseniz acabilirim bi oda heman
no problemo
ewt doldururuz diorum. kendim bile doldurabilirim
aç abi 3d olarak deil de grafik olarak da açabilrsin veya 3d-2d die

bence iyi gibin böyle he mi

mbtemiz demiş ki:
burak demiş ki:
no problemo
ewt doldururuz diorum. kendim bile doldurabilirim
aç abi 3d olarak deil de grafik olarak da açabilrsin veya 3d-2d die

3 boyut derken adminimiz heralde 3d teami düşündü. ondan kelli güzel yaw böle gene gerekirse değiştirilir fln

ustadlar siz silin karalayin bolun parcalayin dagitin ortaligi
onemli olan ortaya sonuc koyabilmek
gerisi geyik, ki o zaten kacinilmaz

Bir arkadaşı da davet ettim baya prof. o da bakıyo inşAllah katılır.

inşaAllah, hadi bakalim

erty demiş ki:

çok ii ya
hocam bu benim yolladıım üc tane model kılıklı şeyleri de bi başlık altında toplasak. yani kim ne yaptıysa oraya göndersin olma mı?

mbtemiz demiş ki:
erty demiş ki:

çok ii ya
hocam bu benim yolladıım üc tane model kılıklı şeyleri de bi başlık altında toplasak. yani kim ne yaptıysa oraya göndersin olma mı?

baba sen onları TeaM 3b Still çalışmalar diye bir başlık açıp ona topla istersen yaw.

erty demiş ki:
mbtemiz demiş ki:
erty demiş ki:

çok ii ya

baba sen onları TeaM 3b Still çalışmalar diye bir başlık açıp ona topla istersen yaw.

yani yeniden mi ekleyim.  sen ordaki postları oraya topla die şey ettiydim

ok ayarlayayım ben.

şimdi erty hocam bi sorum olacak maya ile ilgili
lost u izlemişsindir ordaki kara duman gibi bişeyi maya ile kolayca yapabilirmiyiz. yani insan silüeti gibi bi şekli olacak dumanın sabit kaldıgı anlarda.

bab ao tip bşiyi kolayca yapacak program yoktur heralde. yani nereden baxan kastırır. ama işte uzman olursan az kastıır çözmez olursan çok kastırır. maya yerine RealFlow denenebilü ama emin değilim.

ya cam kırma efekti falan maya da yapabiliosun kolayca demiştin ya bi ara. workflow falan kolay mıdır die şey ettiydim. bi de animasyonu maya da mı daha kolay yaparız 3ds max de mi

walla 3dsmax kullanmadım. ama genelde animasyon hepsinde aynı zorluktadır heralde

peki saol

Cevap Yapıştır Sayfa Geri sar  1, 2, 3, 4