team - 3 boyutlu tutorial siteleri
team - kişi kartları
team - 2 boyutlu tutorial siteleri
team - kendi çalışmalarınız
warnerblade project team
team - 2 boyutlu çalışmalarınız
team - 3 boyutlu çalışmalarınız
tartışma - internetteki eserlerin toplantığı konular
tartışma - 2 boyutlu çalışmalar
tartışma - 3 boyutlu çalışmalar
tartışma - animasyon çalışmaları
Bu işe meraklı kardeşlerimiz abilerimiz ablalarımız buradan konuşabiliriz.
Mesel aben Pixar'ın yeni animasyon filmi Cars ı seyrettim maalesef sinemalarımıza gelmediği için benim seyrettiğim şey pek kaliteli değildi ama bir sinemalarımıza gelsin hem sinemada seyredeceğim eğer dublajlı olmazsa hem de sonra dvd sini alacağım. bu elemanlar işini dünyada en iyi yapan firma bence. bakınız firmalardan biri demedim. bu film için gene iki üç teknoloji geliştirmişler. filmde çalışan 40 küsür animatörün yanında bir o kadar teknik eleman ve kaliteli render motorları RenderMan ile nefes kesen sonuçlar almışlar. Işıklarla ilgilenen ekip hayvani ölçüde çalışmış. zaten hikaye mükemmel süper bir film olmuş.
http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=3618
burada ingilizcesi var ama isteyen olursa türkçeye de çeviirirm. zaman olursa bir de tabi.
Birazdan Yapım ekibinde Karete Kamil'in tasarımcısı ışıkçısı kaplamacısı boyacısı cilacısı Cemre Özkurt'un da bulunduğu
In the rough (kayanın içi heralde)
Gopher Broke (kunduz bozuldu ya da borçlandı gibi bişe kunduz değil de sincap da olibilü işte hayvan).
animasyonlarının linklerini de yollayacağım.
3d iyi iş yapan olunca çok zevk veriyo
.gif)

link vermemişim özür diliyorum.
)
kendileri diyo ki 3dsmax ı biz çok seviyoz ayrılmayız ondan. işte işe alınırkene smax bilmek çok yardımcı oluyor. Cemre Ozkurt un da smaxı afedersin hayvaniydi. karete kamil den ziyada onun bir mustafa jackson klibi var bulursam göndereyim. konuşturmuş hünerini.

.gif)
.png)