warnerblade Forum
wb siteleri warnerblade forum webzine fotoğraf video iletişim english yardımaraGiriş
arge - ayet hadis - bisiklet - dijital - dua - geri - gezi - interaktif - ipucu - iphone - mimar - marka - panorama - samdergi - yıldızder - yolculuk
Cevap Yapıştır Sayfa 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  İleri sar
hayvan fotoğrafları
Yazar Mesaj
hayvanların fotolarını paylaşabiliriz burda da..
ps : bazılarının (bkz. kedi,kuş,kelebek) kendi başlıkları olduğu için mümkün mertebe olanları burda deil kendi başlıklarında paylaşmaya dikkat edersek güzel olur

EDİT :
başlık için anahtar kelimeler > hayvan köpek balik kedi kus kelebek omurgali omurgasiz evcil yirtici fotoğrafları fotograf fotoları fotosu resimleri resim

yanlis kullanima cok acik bi baslik oldu hayvan fotolari yihaa

muahaha şş çaktırma

yannış kullanım olmamasına dikkat ederiz

e bunlar hayvan hakaten

hayvanlar de mi

----

evcil hayvan purocesi
http://www.warnerblade.com/f/viewtopic.php?t=418

sylvia demiş ki:

oyyyy..yerim dcem ama...    

vuahahaha bu nedir yaw

ürktüm ama yaw. kameralı yalamaya niyetlenmiş heral

sanki suratina tukurcek gibi adamin

obareey

yaw kurbaalar da şirin hayvanlar yawww

şimdi bunların hangisi hayvan hadi bakalım 100 puanlık baraj sorusu

lazimdi bu basliga boole bise

gerçek hayvan olsun mümkünse
başlık yolundan çıkmasa ii olur..

modu kizdirmayinn

aa tavsan
hem de tuylu

hani?

baba onu da mi yedin yuh ama yaa az buyuseydi bari heyvancaaz

vuahahaah
bende muhabbet nereye varcak die adbjxwkenwsç
ama erty yazık hayvancaaza yaa

Allah yiyelim diye yaratmış yaw. tabi bu ufak daha büyücek. Büyüyene kadar sevmeli. Tavşan eti sırf et olur. yemesi güzel olur. çok tırsaktır bunnar. höh dersin fason ederler kendilerini. yürekleri pıt pıt atar. ama büyüyünce hiç... eleman askerlik arkadaşı sanar seni. işte o zaman vakti gelmiştir nıhahahahahahah

bismillah

Allah tarafından insan olarak yaratılmışım işte

şükürler olsun :S

//modlar kızacak ama bulamadım hayvan fotosu napiiim//

korttum bende
erty abi sewerim ben seni bana dohanma olar mı uffacıkım ztn dişinin kovuuna yetmem

haa tee bak ben senin yerine buldum nemo vardı ya onun akrabası heral

aaa palyaço seysi
zehirli yosunlusumlu hem
simdi o yosunlumumsu gibi olan sye bitki mi hayvan mi siz bunu tartisadurun ben su ertyle te ye bi yetiseyim

@erty
baba naptin ama sen heyvani once acindirdin pit pit atar, sevimli bise zaten bunu nasi kesip nasi yiyon ben annamadim ki yani Allah'tan bak forum uyeleri korkmaya basliyor, bu kesip yeme muabbeti sarpa sariyor

@te
ya birak sana bise yazmiom

ya burak gece gece sen de hayvaan ben deyim bitkii bırah yaaaa

yaw cani değiliz yaw. bir kere yaptım o işi bir daha  ne yapayım. ısmarlarım KFC den Kebabcı dan mis gibi yerim yaw.

balık için Palyaço balıları anemonda yaşıyolar. anemon zehirli o barnah barnah olan şeyler işte. ama bu balıkların yüzeyinde zzehri engelleyen doku var. Nemo'nun extra DVD sinde baya annatıyodu bunnarı. Pixar yaw bir film dah ayap da DVD sini alalım zevklenelim.

Cevap Yapıştır Sayfa 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  İleri sar