warnerblade Forum
wb siteleri warnerblade forum webzine fotoğraf video iletişim english yardımaraGiriş
arge - ayet hadis - bisiklet - dijital - dua - geri - gezi - interaktif - ipucu - iphone - mimar - marka - panorama - samdergi - yıldızder - yolculuk
Cevap Yapıştır Sayfa Geri sar  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 50, 51, 52  İleri sar
burak
Yazar Mesaj
the çavuş abimz

aaa ebrasi oole deme gunes gozlugu kisin da kullanilir hatta daha cok cunku kar cok yansitir gunesi bkz snowboard ci ve kayakcilarin falan filo

ya ayakustu cekildik ceken de ibocu kardewsiemiz zatne cok sanatsal bise beklemeyin elimde prog da olmadigindan rotus filtre efek gecemedim simdilik idare edin daha buz tutmus nehri bile cekemedim o derece yani

aziz ..
abemmm
burada ve iste bazi yerlerde keles var esasinda cok kaliteli bi silah deil ama cok dayanikli batakligin icinde bile ates edebilir topraga gom1 sene sonra cikar ates eder suya kara yagmura herseye dayanikli coksert bi silahtam gerilla silahi bunla ilgili de bi yazi yazcam ama g3 oyle degil

g3 sert cok kuvvetli bi silah ucaksavardan bozma ayaga geldi mi direk koparabilir menzili de fazla ama cok da nazik aynizamanda en ufak bi nemde kıl yapar 10-15 mermiden sonra tıkanabilir sonra bittin zaten geberdin yani daha yarim sarjor ardarda sıkamayan bisilah keleş de cok sıkınca ısınıomus ama tıkanma ihtimali cok daha az

falan filan

hekler koch 33 ler var ozel hareketcilarin kullandigi onlardan gecmedi elime g3 keles arasi ve daha kaliteli bi silah alman yapim zaten g3 ler de alkman lisans li ama cokeski benim elimdeki acemilikteki 82 yapimdi

kelesi tercih ederim zor sartlarda neyse

,yazcam silahlarla ilgili yazi yazdim bi kisim da

gercek kitle imha silahi - ak47

diye bi yazi yazcam inşaAllah orda nokursunuz

hadi herkese slm

nokuruz abi bekliyoz yazılarını helecanla

dalga gecme leaynnn

onceki sayfayi kaynatmayin haa
hadi bakim

ya biliyoz anlıyozda birden ole gorunce koptum ya

bugün sınıfta bi çocuk elinde cdyle girdi
bi baktım ibrahim tatlıses

admine duyrulur, yeni albüm çıkarmış

elinde keleşi gözünde gözlüğü artis pozlar veren  asker admin

birkac ay zarfinda baska yerde kazanamayacagi hayat tecrubelerini kazanmis, kazanmakta olduguna sahit oldugumuz admin
teknoloji sayfasina su an kullanmakta oldugu masaustunu bekledigimiz asker

2 aydir ilk defa hava karanlikken nete girmisim  
ne super biseymis walla ha

sena
 ibo yeni kaset cikarmis
evet haberm oldu

eleman diyo ya cavus babayeni kaset cikardi neden hicbi kalanda calmiyo
- ne bilim kimse sallamio heralde
- yapma cavus
- kanallara para vermemistir orgute yardimdan parasi kalmamistir

son satir sonradan aklima geldi yalan olmasin neyse vesair ibo kaset davasini kapatalim bir kulunuuu coook sevdimm

ebrasi,
yeme beni simdi tamam kro mro insanin gozunu aliyo hakaten yazin bile etrafa bakmak insanin gozunu almaz ama burada hertaraf kar parliyo gunese bakmasa bile insan gozunu kısmak zorunda kaliyo falan filo zaten 2 ay boyunca takmadim foto cekerken taktim gozlugu bi ise yarasin diye ama bi avatar pozu var o hosuma gitti dierleri kıpkro olsa da ama yine de dagda operasyonda da olsa adam gozluk takmasi lazim adamin gozunu yakiyo kar bi noktadan sonra bi de buranin ayazini yemeyen anlamaz hakaten koruyucu bisey ama tabi gidip de subenin arka bahcesinde takmak tamam kopun ya birak ya

rm
hadi hadi kro dicektin yeme beni simdi

escape
atayim ama ben yine komtanın laptopdan giriyom ya vuhaha nasi oldu ben de annamadim yine kendimi nette buldum bugun cok nete girdim hadi hayirlisi goren duyan da sen ne bicim askersin la paso online sın diyo vuhahah garip bi durum komtanin masaustunu settirmeye calisiym bakiym aman diyim sonra askeri bilgi sizdirmaktan ceza almayalim. isin kotusu bu laptop gidiyo ya yarin falan neyse hayirlisi

,sindş komtanin bi arkin bilg bozulmus onu yapom komtanin laptopla da net destegi verdik ortama komtan cebini verdi bisey olursa ara bilgisayari actim sifre istio lam sifre ne telefona basiom basiom almiyo tus islemiyo arayamadim yarim saast ugrastim sonra msn den girdim babama dedim komtani ara beni arasin baba saka gibi yaa. mahsur kalsam msn den yardim isticem

oole de bisey

abi surda forumda 2 dk takildim keyfim yerine geldi saolun varolun

abi sen yakalanıcan bu gidişler deli misin nesin ya

cıksarı admin hadi

subede deilim ya
sivilim su anda spor ayakkabi var
du bi bakiym
hakaten spor ya mavi falan 5bucuk kilo deil yağni

sonradan bi yamuk yapmasın ya, hem aksam aksamda mı giyonuz siz o agır seyleri nşa da ya?

yok ya gıcık falan arada ama komtanligin sanindandir giciklik
iyidir aslinda

onceki sayfadaki basin aciklamalarimi lutfen dikkate aliniz ne bu sınovbortçumusun kaykaycı mısın asker mısın demeyin kro gibi kulaginda gozlukle

vay be burakçım senden böyle haber alabilmek ne güzel. çok özlediğimi anlıyorum okudukça, fotoğraflar da harika olmuş seni asker halinle görmek de güzel olmuş.

inşAllah keyfin yerindedir. ben istifamı verdim nisanda askere gitme ihtimalim yüksek, Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. okuyunca mümkünse kısa dönem ve batı çıksın diye temenni ediyorum ama temenni etmek serbest acaba bahtımızda ne vardır bilemiyoruz tabii ki.

inşAllah bir an önce bitirir dönersin, ne kaldı ki zaten şunun şurasında. Allah'a emanet ol kardeşim, çok dua et.

ben bu askerlikten suphelenmeye basladim..
paso internette.. haftanin izinle en bi alakasiz gununde ustelik bi de aksam aksam sivil sivil ortalikta dolanan..
komutaninin laptoptan msn olayina giren..cep luksu bilem olan...
daha ne diim..

bi de kendisine burdan bi sarki ikram ediyorum..

agri daginin etegindeeee......(gerisini sen benden daha ii bilirsin )

havoc saol kardewsiem ne kadar erken okada riyi

lalezar haklisin ne bicim askerlik adam diyo mail atiom 2 dk sonra cevap yazion nasi askersin sen sakaladim ben sizi fotolar da feyk montaj hepsi şaapmayin yania skerde fln deelim

Amerikan askeri gözlük takınca karizma -hiç gözlüklü ABD askerine bakıp da kro diyen görmedim, hatta gözlük sanki onların normal üniforma aksesuarı gibi geliyor insanlara-, Türk askeri Burak abi takınca kro mu oluyor şimdi? Bu ne ezikliktir.

Bugun, forumu ve ozellikle de tayfayi rahat birakan, the asker..

edit çaktım

mp3 bulun bi yeni mp3 dinleyek ya burda cabuk eskiyo sarkilar

cok slm

geçmiş olsun yau
ciddi bi ceza olmucak ozman dediğine göre
amman haa dikkat

.

dün beni sasırtan admin

bırak!

amanin abi dikkatt...  

hnnv demiş ki:
Amerikan askeri gözlük takınca karizma -hiç gözlüklü ABD askerine bakıp da kro diyen görmedim, hatta gözlük sanki onların normal üniforma aksesuarı gibi geliyor insanlara-, Türk askeri Burak abi takınca kro mu oluyor şimdi? Bu ne ezikliktir.

ebrasi demiş ki:

bi msjların hepsini okusan hnnv

ebrasi demiş ki:
hnnv demiş ki:

ebrasi demiş ki:

bi msjların hepsini okusan hnnv

Okuyorum abla ben Sana demedim anaa

oeh konuyudamı biz soyleyelim artık

farkları farketmeye calısıp yaz işte, alıskanlıklardan sıyrılıp, yada alıskanlıklara farklılık gozluguyle bakıp yaz bişiler

bööööö

plaka da dedik bu arada
ŞAFAK 80

baba geçmiş olsun.

burak demiş ki:

neyse herkese slm hsonu cikabilirsem adam gi bi bi forum yapcam ya icim baydi burda tatlisesden ferdi den
adam ferdi calinca yataktan kalkip DİNLEMEYE GİDİYO AMA YAAA
tööbe estagfurullah

plaka da dedik bu arada
ŞAFAK 80

vuaha
tiplere bak yaa

geçmiş olsun yeniden ceza içinde
kaç gün çaycılık yapcankine?

kısacccccccııııııııııık yazışmalar geldi cihana mertlik bosuldu , uzun yazılara bakamayıııııııız öyle derinlere dalaraktan , hele bir dalan varken uzak uzak derinlere adminimiiiz

Cevap Yapıştır Sayfa Geri sar  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 50, 51, 52  İleri sar