2 aydir ilk defa hava karanlikken nete girmisim
ne super biseymis walla ha
sena
ibo yeni kaset cikarmis
evet haberm oldu
eleman diyo ya cavus babayeni kaset cikardi neden hicbi kalanda calmiyo
- ne bilim kimse sallamio heralde
- yapma cavus
- kanallara para vermemistir orgute yardimdan parasi kalmamistir
son satir sonradan aklima geldi yalan olmasin neyse vesair ibo kaset davasini kapatalim bir kulunuuu coook sevdimm
ebrasi,
yeme beni simdi tamam kro mro insanin gozunu aliyo hakaten yazin bile etrafa bakmak insanin gozunu almaz ama burada hertaraf kar parliyo gunese bakmasa bile insan gozunu kısmak zorunda kaliyo falan filo zaten 2 ay boyunca takmadim foto cekerken taktim gozlugu bi ise yarasin diye ama bi avatar pozu var o hosuma gitti dierleri kıpkro olsa da ama yine de dagda operasyonda da olsa adam gozluk takmasi lazim adamin gozunu yakiyo kar bi noktadan sonra bi de buranin ayazini yemeyen anlamaz hakaten koruyucu bisey ama tabi gidip de subenin arka bahcesinde takmak tamam kopun ya birak ya
rm
hadi hadi kro dicektin yeme beni simdi
escape
atayim ama ben yine komtanın laptopdan giriyom ya vuhaha nasi oldu ben de annamadim yine kendimi nette buldum bugun cok nete girdim hadi hayirlisi goren duyan da sen ne bicim askersin la paso online sın diyo vuhahah

garip bi durum komtanin masaustunu settirmeye calisiym bakiym aman diyim sonra askeri bilgi sizdirmaktan ceza almayalim. isin kotusu bu laptop gidiyo ya yarin falan neyse hayirlisi
,sindş komtanin bi arkin bilg bozulmus onu yapom komtanin laptopla da net destegi verdik ortama komtan cebini verdi bisey olursa ara bilgisayari actim sifre istio lam sifre ne telefona basiom basiom almiyo tus islemiyo arayamadim yarim saast ugrastim sonra msn den girdim babama dedim komtani ara beni arasin baba

saka gibi yaa. mahsur kalsam msn den yardim isticem
oole de bisey
abi surda forumda 2 dk takildim keyfim yerine geldi saolun varolun