warnerblade Forum
wb siteleri warnerblade forum webzine fotoğraf video iletişim english yardımaraGiriş
arge - ayet hadis - bisiklet - dijital - dua - geri - gezi - interaktif - ipucu - iphone - mimar - marka - panorama - samdergi - yıldızder - yolculuk
Cevap Yapıştır Sayfa Geri sar  1, 2
ipod, ipod nano, diger mp3 player
Yazar Mesaj
Nano'nun fiyatı biraz daha yüksek, 4 GB nano'ya 6 gb mini alınıyordu.. Nano güzel, renkli ekran ama mini daha bir hoş geliyor bana Mini'nin fıstık yeşili olanları var, kardeşimde var, çok hoş ^^ Zevk meselesi tabii

millete bak ya
catir catir IPOD alio

alamadım hala..birikime devam..

Microsoft’un, mp3 çaları hazır
Microsoft, Apple’ın iPod mp3-çalarına rakip olacak kendi ürünü Zune’un fiyatının 249 dolar olacağını açıkladı.

http://www.ntvmsnbc.com/news/386457.asp

Almayın derim... Mavi ekran hatası verir, ansızın çöker. Sürekli işletim sisteminin güncellemeleri çıkar. Çokluortam oynatıcısının versiyornları 1'den başlar 332'ye kadar her ay artar da artar. Sonrasında kilitleniverir, aynı anda play-forward-açma/kapama tuşlarına basıp resetlemeniz gerekir. Bir yerden sonra kasar, format atmanız icab eder. Linux'te kullanamazsınız. Genuine taraması yapar, directx ister, virüs bulaşır, trojan yer....

Hepsinin sonunda da her şeyi siler Linux yüklersiniz 0_o

MS'ten uzak durun

yedin bitirdin yine konoko yaw

yeni ipod shuffle super bir sey olmus...
fiyatida kopuk degil, 1 GB ligi 79 dolar, ogrenci indirimi ile bu 65 falan olur.

nerde abii
türkiyede okadar ucuz mudur ki?

sanmam ama yaa
shufılın ne eksisi artisi var?

piyasanın en iyisi ipod mu simdi degil mi?

ipod yerine sunu alın die alternatif sunulabilinir mi bi de?

Var. Creative'in ve Microsoft'un alternatif ürünleri var. Bir de Sandisk diye bir şey var sanırım. Ama en çok satan iPod, teknik desteği de yeterli düzeyde.

abi sen almayın dedin mavi ekran dedin cesaret edemedim: ))

hoş zaten hala para biriktiriyorum ama olsun alıcam bi gun: ))

elinin altinda surekli bilg olan ve zevkli muzik dinleyen biri icin kapasitenin hic onemi yok
benim 4 senelik 5510 da 64 mbcik hafizasiyla duzgun bitrate de kaydedince 20 sarki fln aliyor zaten bikac haftalik playlistler halinde belli sarkilari dinlediim icin benim de ideal

yok bin tirilyar terabaytlik ti poyt.. abi guncellemedikten sonra ne ise yarar ki okadar sarki. bilgisayarda bile arayip bulmak zor olo bazen sarkiyi ordan 2 tusla nasi bulcan bascan..

ben sahsen contemporary muzik dinleyen bi insanim herhangi bi anda dinledigim 1-2 album yada bikac duzine sarkim vardir max.. ha, tabi fazla mp3 goz cikarmaz elinin altinda durmasi ama bunnu icin kivranmaya da gerek yok.

ben siomdiye kadar benden daha muzik hastasi bi insanla karsilasmadim (sabah kalkarim bilgsayari acarim ilk actigim programlar arasinda winamp vardir, ta ki uyuyuncaya kadar acik durur bilgisayar winamp da susmaz bu surec icerisinde bazen bu kesmez yatarken de kulajkliktan mp3 dinlediim olur antrenmanda arabada heryerde muzik dinleyicisiyim. secici muzik hem de, gelisi guzel bisey dinlemem) bana bile 64 mbyte yetiosa nedir yani otesi gbyte lar icin kasmak..

bence ses kalitesi guzel olsun, kapasite okadar onemli deil.

mesela kulaklik.. hala sony fln dinliosaniz acirim ben size, sennheiserin en dandik modeli bile 10 basar. 3-4 tane kirdim deistirdim bozdum hepsiburada nin sennheiser abonesi gibi biseyim. ayrica neyle dinledigindense ne dinledigin de onemli bi faktor.

Adminimiz haklı. Yanlız kendi kişisel bilgisayarına pek sık uğrayamayan biriyseniz o zaman 64 mb sorun çıkarabiliyor. Hele benim gibi bozuk bir harddiskiniz var örneğin bir flash disk'i kullanmak canınızı çıkarabilir. Microsoft'um mavi ekranı için dalga geçmiştim Çok iddialılar ama ben yine de güvenmiyorum Microsoft'a, tabii dandik bir şey değildir kesinlikle.

Yeni ipod'larda zaten artık 60 gb yok, 80 ve 50 var sanırım. Ekrandaki arka ışık daha da parlaklaştırılmış. Şarj da daha uzun gidiyormuş diyorlar.

Türkiye'den sıfır ipod alınmaz onu da söyleyeyim. Ya yurtdışından getirin ya da ikinci el alın. Türkiye fiyatları çok pahalı.

bnde almak istiyorm bi tane ya.usb  ve telefonun kulaklığını krdığm icin suanda yoksunum müzik seysinden.bnm de 64mb.ama radyo da oluyor idare ediyor da.
öle cok gb da gözm yok 1gb alms arkadas adı k ile baslıyor unttm mp4 fln atılıyor(mp4neyse artık onu da anlamıs deilm).flm blem atcaz bkalım yolda izlemek icn

vido yaa iste
isim gucum yok ipodda vido mu izlicem bide

onceki sayfada dediim gibi, ses kalitesi iyi olsun kapasite no prob

Cevap Yapıştır Sayfa Geri sar  1, 2