warnerblade Forum
wb siteleri warnerblade forum webzine fotoğraf video iletişim english yardımaraGiriş
arge - ayet hadis - bisiklet - dijital - dua - geri - gezi - interaktif - ipucu - iphone - mimar - marka - panorama - samdergi - yıldızder - yolculuk
Cevap Yapıştır Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  İleri sar
warnerblade fight club
Yazar Mesaj
warnerblade araştırma merkezi

arkadaslar

bilkentte underground bi organizasyon olan warnerblade catisi altinda daha da underground bi organizasyona girmek istiyoruz. her nekadar alenen boyle biseyin ilani pek sihhatli olmasa da, yine de yazalim dedik..

bilkent gecelerinde tercihen en erken 11 de baslayan kosu seanslarimiz oluyor. yurtlardan cikip, kampusun ucra koselerine dogru akiyoruz karanliklarda.. kosu esnasinda kufretmek, bagirmak, cagirmak, etrafi tekmelemek, birbirine dalmak tamamen serbest. tek ve saf anlamiyla "desarj" olmak amacimiz. hem geceleri bi attraksiyon oluyor, siradisi bir eglence + sporla vakit gecirmis oluyoruz, hem de sosyallesmenin farkli bir boyutta da olabilecegini gostermis oluyoruz.

eger tanimadigim biriyseniz ve konuyla ilgili bilgi almak isterseniz, bana ozel mesajla telefon numaranizi birakin. ilk seansta sizinle baglantiya gecilecektir.

unutmayin:

first rule of fight club is, you do not talk about fight club.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

<embed id="VideoPlayback" src="http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=-8505434067411922299&hl=tr&fs=true" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" type="application/x-shockwave-flash"> </embed>

video - Fight Club
Bilkent gecelerinde kampuste teror estiren insanlarin varligi onceden tartismaliydi.
Peki ama bu insanlar gecenin bu vaktinde neler yapiyorlar?
Anti-warnerblade konsepti dahilinde, scrubs tadinda bir video.
03:34
22,677kb

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

http://video.google.com/videoplay?docid=-7851792445515028425

video - Seyhler Bilkent' te
bilkente seyh gelirse, kampuste durum nasil olur,
bir fayt klap etkinliginden goruntuler
(fayt klap, yapilmamis ve yapilamayacak olani yapmaktir)
03:34
23,752kb

etkinlik oncesi ve sonrasi birkac fotograf icin
bu konunun diger sayfasina lutfen
http://www.warnerblade.com/f/viewtopic.php?t=331&postdays=0&postorder=asc&start=120

<embed id="VideoPlayback" src="http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=4527478096232205040&hl=tr&fs=true" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" type="application/x-shockwave-flash"> </embed>

fight club odası baskını
virane
!!!

esen kalin

The second rule of Fight Club is... you do not talk about Fight Club.

Third rule of Fight Club... Someone yells ''Stop!'' goes limp, taps out, the fight is over.

Fourth rule... Only 2 guys to a fight.

Fifth rule... One fight at a time, fellas.

Sixth rule... No shirts, no shoes.

Seventh rule... Fights will go on as long as they have to.

And the eighth and final rule... If this is your first night at Fight Club... you have to fight.

LéoN demiş ki:
The second rule of Fight Club is... you do not talk about Fight Club.

Third rule of Fight Club... Someone yells ''Stop!'' goes limp, taps out, the fight is over.

Fourth rule... Only 2 guys to a fight.

Fifth rule... One fight at a time, fellas.

Sixth rule... No shirts, no shoes.

Seventh rule... Fights will go on as long as they have to.

And the eighth and final rule... If this is your first night at Fight Club... you have to fight.

sert cocuk oldugunuzu ve kusana kadar, damarlarinizda saf asit akincaya kadar dayanabileceginizi dusunuyorsaniz, burayi bi deneyin...

03mayis2005sali gecesi, homeros, toprock, kombatora, coscos ve wolverine arkadaslarimizin katilimiyla bi seans gerceklestirdik.. oncekilere nisbeten biraz kisaydi ve bazi arkadaslar yuruyerek katilma durumundalardi. ama geyik muhabbet samba girla gitti.. hasta olmayip, sonrakilere katilmaya dikkat edelim.. gelemeyen diger arkadaslari da, diger seanslara beklioruz )

yanlis anlamayin sadece spor degil felsefik, mustehcen ya da komplike konusmalar da yapilmistir. yani hersey var, buyrun gelin tanisalim...

homeros demiş ki:
yanlis anlamayin sadece spor degil felsefik, mustehcen ya da komplike konusmalar da yapilmistir. yani hersey var, buyrun gelin tanisalim...

tabi

onde kosan 3 eleman 1 saat once yedikleri yemegi kusmamaya calisirken pek konusmaya firsat bulamadik.. anca bikac kere bagirdim ben, okadar.. sondakkada kombatorayla olumune sprintlememiz de felaketi getirdi.. guzeldi ama

abi ben gene diyorum ki fayt kılabtaki gibi etrafa zarar ziyan veren bir grup yapıp da sonra ben mi yaptım bunu diyerekten kenardan izleyen ve SAĞ KOLUNUN ALTINDA BİR KIZ olma konsepti içerisindeki bir adam konumunda olmayalım...

PS: büyük harfle yazılmış yerler bazı arkadaşların dikkatinedir sadece...

LéoN demiş ki:
abi ben gene diyorum ki fayt kılabtaki gibi etrafa zarar ziyan veren bir grup yaratıp da sonra ben mi yarattım bunu diyerekten kenardan izleyen ve SAĞ KOLUNUN ALTINDA BİR KIZ olma konsepti içerisindeki bir adam konumunda olmayalım...

yok ole bi konsep

bidaki seansa, en azindan kelaker havoc ve leon da bekleniyor.
bilkent gecelerinde teror estireceiz artik..
kimse bizi durduramaz.  :twisted:

profilden "boyz" adli temayi (skin) secerseniz fight club tarzi bi gorunume sahip olabilirsiniz. ayrica buna ek olarak eskiden yuklu olan "nosebleed" tarzi kanli temayi da hatirlatirim. bana hitman i hatirlatti o tepedeki kurumus kan lekeleri.. anlamsiz bi sekilde gayet de estetik duruyorlar..  :28

blade sen iyi misin, kendinde misin...?

homeros demiş ki:
blade sen iyi misin, kendinde misin...?

abi dun coscosa dalcaktim ama olmadi bi turlu
dunku kosu hakkaten kesmedi beni, bi de sabah pislet binmistim 15 km.. olacak sey mi?

anladim sen iyi degilsin...

LéoN demiş ki:
abi ben gene diyorum ki fayt kılabtaki gibi etrafa zarar ziyan veren bir grup yaratıp da sonra ben mi yarattım bunu diyerekten kenardan izleyen ve SAĞ KOLUNUN ALTINDA BİR KIZ olma konsepti içerisindeki bir adam konumunda olmayalım...

abi nedir bu fıght club mlap yaa...sizden bir elemanın dediğine göre doğuya doğru falan koşuyormuşsunuz...sıkıysa güneyi deneyin...sizin eleman o tarafta tel örgü var gidemiyoruz dedi...

şimdi otutrduğun yerden konuşuyorsun diyeceksiniz ama...fight club da adam evini yakmıştı be...

öyle fight club havalara girmişsiniz, nedir yani??  p

bicaghh beni kesmesin  [-o<

nebuchadnez demiş ki:
abi nedir bu fıght club mlap yaa...sizden bir elemanın dediğine göre doğuya doğru falan koşuyormuşsunuz...sıkıysa güneyi deneyin...sizin eleman o tarafta tel örgü var gidemiyoruz dedi...

şimdi otutrduğun yerden konuşuyorsun diyeceksiniz ama...fight club da adam evini yakmıştı be...

öyle fight club havalara girmişsiniz, nedir yani??  p

bicaghh beni kesmesin  [-o<

doguya batiya guneye kuzeye her tarafa akiyoruz sen merak etme. bilkent merkezli 5 km yaricapinda her patikayi biliyorum, teorik olarak heryere kosulur. tel orgu fln senin gibileri engeller canim kardesim benim.. bize tel orgu degil, nizamiye dayanmaz.. hacettepe defansini yarip gireriz biz ortama.

evet, oturdugun yerden konusuyorsun. ben alisigim sen gibi adamlara dostum )

biraz daha zorla.. belki haberim olur naptigindan  :twisted:

Ehuehueh lam bizdede geçenlerde bööle bi olay oldu elemanlar sıkıntıdan kafalarından klüp kurmuşlar dövüş klübü die   milleti çağırıp dövüş yaptırıolar ama bi süre sora kendi içinde yok oldu bu rejim

Sanırım bu aralar baya bi meşhur üni. liler arasında bu klüp  

bye&smile...

ExtremE demiş ki:
Ehuehueh lam bizdede geçenlerde bööle bi olay oldu elemanlar sıkıntıdan kafalarından klüp kurmuşlar dövüş klübü die   milleti çağırıp dövüş yaptırıolar ama bi süre sora kendi içinde yok oldu bu rejim

Sanırım bu aralar baya bi meşhur üni. liler arasında bu klüp  

bye&smile...

hosgeldin extreme..

bizim tam fayt klap deil yani, konsept olarak aykiri oldugu icin ve insanlar bu olayi bildigi-izledigi icin boyle dedik.. yani dalmiyoruz birbirimize ama dalan olursa da ayirmaya hic niyetim yok  :twisted:

ben gecenin iki bçuğunda bilkent 3 - doğu kampüs nizamiyesi ve daha sonra merkez kampüs nizamiyesine bile uğramadan (hiç görünmemek için) dereden tepeden merkez kampüse girmiş ve yurduma sağsalim gelmiş bir insanım.

seni fightçı clubcı seni   :smt062  oturduğumuz yerden kouşuyoruz ama o kadar da boş oturmuyoruz :smt024

nebuchadnez demiş ki:
ben gecenin iki bçuğunda bilkent 3 - doğu kampüs nizamiyesi ve daha sonra merkez kampüs nizamiyesine bile uğramadan (hiç görünmemek için) dereden tepeden merkez kampüse girmiş ve yurduma sağsalim gelmiş bir insanım.

seni fightçı clubcı seni   :smt062  oturduğumuz yerden kouşuyoruz ama o kadar da boş oturmuyoruz :smt024

o bahsettigin dere tepeler benim evim sayilir bre canim kardesim.. gunluk parkurumdan bahsediyorsun sen benim genc... tabi yine nisbeten okadar da bos oturmuyorsun yani bunu yapamayanlar da vardir muhtemelen..

kedi miyiz lam biz???
yalniz fotolar manyak

toprock demiş ki:
kedi miyiz lam biz???
yalniz fotolar manyak

dikkat edersen hicbirinin gozunde korku yok, kacma denemesi yok.
fotografi ceken Cagatay Atasagun, dokunulmazlar ismini vermis fotografa..

hep birlik, hep korkusuz, hep umursamaz..

ben koyunlarin arasindan basini kaldiran olmayi daha cok sevdim nedense... gerci kedi kemikli felan ondan olsa gerek...

toprock demiş ki:
ben koyunlarin arasindan basini kaldiran olmayi daha cok sevdim nedense... gerci kedi kemikli felan ondan olsa gerek...

muhahah
iste boyle psikopatlar var bizim aramizda  :twisted:

hocam bu kedile resimde manipulasyon yok mu??

toprock demiş ki:
hocam bu kedile resimde manipulasyon yok mu??

abi dagitmayalim konuyu lutfen
az bi kontras artirimi auto level bikac renkle ilgili cancan var. manipulasyona girmez onnar. ama bi oynama yok degil farkettigin uzere.

click ftp forumdan turin ve capoeira da bizimle beraber olcak bidaki seansta inşaAllah. degisik bi attraksiyon dusunuyordum capoeira zifiri karanlikta ormana dalalim dedi  :twisted: bilmiyorum siz ne dersiniz  :smt066

burak demiş ki:
click ftp forumdan turin ve capoeira da bizimle beraber olcak bidaki seansta inşaAllah. degisik bi attraksiyon dusunuyordum capoeira zifiri karanlikta ormana dalalim dedi  :twisted: bilmiyorum siz ne dersiniz  :smt066

dalin derim.. :  :smt081

sen nie dalmiyon? sen de gel...

ormanin girisine kadar gelirim :

Cevap Yapıştır Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  İleri sar