warnerblade Forum
wb siteleri warnerblade forum webzine fotoğraf video iletişim english yardımaraGiriş
arge - ayet hadis - bisiklet - dijital - dua - geri - gezi - interaktif - ipucu - iphone - mimar - marka - panorama - samdergi - yıldızder - yolculuk
Cevap Yapıştır Sayfa 1, 2  İleri sar
WarnerBlade'i nerden duydunuz / buldunuz ?
Yazar Mesaj
Önceden Bilkent dışından üç beş kişi vardı, onlar da bisikletçi tayfaydı... Uzun ara uğramadım foruma, sonra bi baktım... Demografik yapı dedikleri şey değişmiş, böyle bir garip olmuş...

warnerblade araştırma merkezi

bakınız : http://warnerblade.com/f/viewtopic.php?t=1404

beni burak getirdi

walla ben bilkent ftp falan diyee geziniyodum google'da.. o.c. izliyodum bölümlerine ihtiyacım vardı.. bir de baktım ki karşıma warnerblade forum çıktı.. hemen the o.c. diye bir topic açtım ve sordum o.c. olan varmi diyee.. işte soruş o soruş oldu.. önce bir tartışma ve atışmayla başladı her şey, anti o.c.cilerle ben arasında ondan sonra herkes gidip bir daha yazmayacağımı düşündü hatta önce ben bile..  
sonra ne olduğunu anlamadım, baktım ki ben her gün bu foruma giriyorum.. yazıyorum işte kendimce bir şeyler..

bööle deli manyak karışımı bi arkadaşım var yıllardır tanırım kendisini bana 2 haftada bi video gönderir yorum alırdı ben de şurası olmamış burası olmamış felan derdim forumun linkini de 1000 defa yollamış olabilir bi ara kaydolmuştum ama bi daha uğramamıştım. sylvia bi gir bak takılıyoz orda dedi bizim de giriş öyle oldu bi gaz girdik bu aralar çok giremiyom arada bakıyom bi bug vardir hademe çözemedi habire söylenip duruyom yapamadı bi türlü iyi sil oraları diyom söz dinlemiyo ama yapmış sanırım bu aralar sorun yok gibi

bizim haberimiz yok, biz burda oturuyorduk, sabah bi kalktik warnerblade.. haydaa..

yerde ararken gökte buldum ben de..bi baktım haydaa..

forumda bi çatlak vardı bi zamanlar bıçah mıymış neymiş o dedi gel diye, sonra da ööle kaydolmadan gezme, nickini alırsa başkası bana miyawlama dedi, bi de kaydetti ona zahmet..

oole bi puroplem yok ama ya direk silerdim nickini alani
bkz http://warnerblade.com/f/viewtopic.php?t=1530

ben onu bulmadım, warnerblade gelip beni buldu

biz burda toplanmistik bi baktik biri tepemize warnerblade tabelasi dikmis
vay kerata..

WarnerBlade diye bir şey yoktur zaten, kişiler onun soyut dünyada varlığını zihinlerinde var ediyorlar vıdı vıdı vıdı

burak demiş ki:
oole bi puroplem yok ama ya direk silerdim nickini alani
bkz http://warnerblade.com/f/viewtopic.php?t=1530

kereta senii

Valla ben nasil geldigimi hatirlamiyoruma acikcasi ama muhtemelen yasin, burak yada leon vasitasiyla olmustur

baya bi takilmadim bi gun takildik sonra gitti oyle 1 ay sonra baktim post sayisi 500 u gecmis dalip gitmisim yane

iyi ki dalıp gitmişsin

bana da linklerle atılıyodu bak bunlar konusuluyo,gir bak diye...
yok dedim,siz kendi aranızda takılıyonuz ben dalmayayım simdi kücücük kız basıma...sonra super mod Leon abimiz dedi bi gir diye,ben de tamam dedim.saolsun daldım bi ara cok yazdım ama uzun süredir yazamadım.Bakalımm kısmet gelecek günlereee...

yazmıyorsun epeydir.. yakıştı mı şimdi sana

LéoN demiş ki:

diyene bakiniz hele  

warner ney?
hiç duymadım böle bi şey,şarkıcı mı neymiş bu ben bilmem.

ya salliyolar  birakin warnerpıleyd de neymis

burak demiş ki:
LéoN demiş ki:

diyene bakiniz hele  

tatilde girmedik diye yap hemen artisliğini... senle ne yapıcam ben bilmiyorum ki

*seninle başım derrtte ne yapsam bilmiyorumm.....(şarkı böle gder)  

ben gocek sokaklarinda yuruyordum, warnerblade kafama düştü

adminnen en bi tesadüfi tanıştıktan sonra msn den bi gıdım bişe sölettirmeyip her bişeyi buraya yazmamı istemesinden sonra tanıştım.mirc deki chat botlar gibi nerdeyse.ne sorarsan sor öle diyodu.gerçi girince forumun ayrı bi self cazibesi var ama cebren de olmaz ki ben bunu böle forumun her biyerine yazıom diye kızmassın dimi?

yok canim alakali oldu konu basligiyla

beni de zorla soktu zaten aynı kaderi paylaşanlar var merak etme

bana sms reklamı yaptı warner blade, "ariel 15 kg alınca yanında kosla oxi hediye" diye promosyon ilanı göderdi cept elefonuma bende geldim baktım. halaa arıyorum ariel ondan buradayım

ben kaçırıldım wb tarafından

wb benim altsiz fotograflarimi cekmis cok eskiden, bana santaj yapti, ahanda hademeyim o gun bugundur

Burak: La 2teker warnerblade koydum videolarin sonuna.
2teker: Sanki çok taklit gibi duruyo.
Burak: Yok la iyi.

(Not: konuşma kesiştir ama benzer konuşmalar aramıza müteaddiyen geçmiştir.)

skatemxmx demiş ki:
Burak: La 2teker warnerblade koydum videolarin sonuna.
2teker: Sanki çok taklit gibi duruyo.
Burak: Yok la iyi.

(Not: konuşma kesiştir ama benzer konuşmalar aramıza müteaddiyen geçmiştir.)

1- sonu deil basi
2- ..... koydum dan once kesin ne koyayim diye sormusum ve cok daha sacma cevaplar almisimdir (kesis deil bundan eminim )
3- lan 2teker, kiskanion dimi warnerskater deil diye muheahaaa

Cevap Yapıştır Sayfa 1, 2  İleri sar