winamp
www.winamp.com
heralde dunyadaki bilgisayarla windowstan ve surucu yuklemelerinden sonra ilk kurulan program winamp olsa gerek
gercekten harika seyler yapiyorlar
ben burada winampi tanitacak degilim ama soyle pek bilinmeyen, cok hos guzelliklerini bilenler bilmeyenlere aktarsin diye aktim bu konuyu
GLOBAL HOTKEY olayi
preferences ( ctrl + P ) menusunden global hotkeys ayarlarini yaptiginiz zaman winamp secili degilken ve baska biyerde calisiyorken winampi kurcalayabilirsiniz, mesela bi video accaksiniz hemen benim ayarimla ctrl + numpad5 yapiyorum pause moduna giriyor winamp, video bitince ayni sekilde devam ediorum. yada nfsu2 oynarken motor sesini dinlemek istedigimde ctrl + asagi tuslariyla winamp muzik sesi kisiyor ve topukluyorum gibi..
JUMP ve QUUEUEU olaylari
playlistte herhangi bi sarki uzerine gelip Q tusuna basarsaniz, su anda calan sarkidan sonra o sarki calacak bir alt-listeye ekleniyor. bu listeyi biraz daha modifiye etmek icin ve sarki aramak icin J tusunu kullanabilirsiniz..
ogrenince sevinc gozyaslari doktugum :mrgreen: hayat kolaylastiran super seyler bunlar.. devami varsa bilgiye ac insanlari bekletmeyin lutfen
.gif)

.gif)
.gif)
xmms diye bir şey var, ona bakacağız