warnerblade Forum
wb siteleri warnerblade forum webzine fotoğraf video iletişim english yardımaraGiriş
arge - ayet hadis - bisiklet - dijital - dua - geri - gezi - interaktif - ipucu - iphone - mimar - marka - panorama - samdergi - yıldızder - yolculuk
Cevap Yapıştır Sayfa 1, 2, 3, 4  İleri sar
winamp
Yazar Mesaj
.

winamp

www.winamp.com

heralde dunyadaki bilgisayarla windowstan ve surucu yuklemelerinden sonra ilk kurulan program winamp olsa gerek

gercekten harika seyler yapiyorlar

ben burada winampi tanitacak degilim ama soyle pek bilinmeyen, cok hos guzelliklerini bilenler bilmeyenlere aktarsin diye aktim bu konuyu

GLOBAL HOTKEY olayi

preferences ( ctrl + P ) menusunden global hotkeys ayarlarini yaptiginiz zaman winamp secili degilken ve baska biyerde calisiyorken winampi kurcalayabilirsiniz, mesela bi video accaksiniz hemen benim ayarimla ctrl + numpad5 yapiyorum pause moduna giriyor winamp, video bitince ayni sekilde devam ediorum. yada nfsu2 oynarken motor sesini dinlemek istedigimde ctrl + asagi tuslariyla winamp muzik sesi kisiyor ve topukluyorum gibi..

JUMP ve QUUEUEU olaylari

playlistte herhangi bi sarki uzerine gelip Q tusuna basarsaniz, su anda calan sarkidan sonra o sarki calacak bir alt-listeye ekleniyor. bu listeyi biraz daha modifiye etmek icin ve sarki aramak icin J tusunu kullanabilirsiniz..

ogrenince sevinc gozyaslari doktugum :mrgreen: hayat kolaylastiran super seyler bunlar.. devami varsa bilgiye ac insanlari bekletmeyin lutfen

http://www.shoutcast.com/

adresinden internet radyolarini winampla dinleyebilirsiniz

monolite kullanıyorum ilkkkk yukledigim günden bugune..

bi de saydam yapmıştım cok güzel oluyor..

evt benimki %70 de su anda

benimki kaç bakayım heman..70 olmadıgı kesindir ama 7 tek sayı die:S

40 imiş..

nasi goruyon ya 40 da

70 yaptım ama hic saydam gibi deil..

40 pek güzel ya zaten winampı acıp atıyorum aşağıya..acık kalırsa da arkası gözüküyo falan..

gayet eğlenceli..zor olmuyor görmek alıştım sanırım..

opacity olayini tum pencerelere yayip aslinda 3d masaustune gecmesi lazim findowsun. baya hos olur, 3d gozlukle fln calisiriz bilg basinda bomba olur.. taa ben lisedeyken vardi 3d gozlukler ama tabi oyunlarda fln.. isletim sistemi bazinda faydali bisekilde degerlendirilirse minority report daki menuler uzak deildir gibime gelo

gozukmuyo zaten %40 en alta atıyodum istedigim sarkıyı sonra listenin altına yada j yapıyon sarkı seciyon oeh te ya

winamp benim degil mi kardeşim..ister görünmez yaparım ister pc den kaldırrım..

hadi bakim şşşş..

bwahhaha

minilyrics kurunca çok pis kasıyor. lite'ı iyidir Fakat iTunes çok daha kullanışlı, tavsiye ederim

skin ve color theme olarak neler kullaniosunuz?

ben bikac sene mmd3 takildiktan sonra yaklasik 1-2 senedir modern klasik skindeyim. su andaki color theme city night, ama uzun sure duranlar : default, bullfrog, good ol winamp, mono lar

te demiş ki:
monolite kullanıyorum ilkkkk yukledigim günden bugune..

bi de saydam yapmıştım cok güzel oluyor..

winamp modern bi de: )

arada sırada degissede
mmd3 vazgecilmez

winampım gözükmüyor ekranda bulamıyorum:s

ama calısıyor?

te demiş ki:
70 yaptım ama hic saydam gibi deil..

40 pek güzel ya zaten winampı acıp atıyorum aşağıya..acık kalırsa da arkası gözüküyo falan..

gayet eğlenceli..zor olmuyor görmek alıştım sanırım..

bu %40 la bir ilgisi olabilir mi winampi gorememenin

görünüyor ki öyle de :

40% la ilgisi olmaması gerek yahu uzun zamandır o saydamlıkta cunku..lakin ekrana cıkmıyor:s

bi daha yuklicem sanırım bi kaç gune gelmezse..

winamp agent system tray'de görünmüyorsa, winamp'ı da tray'a almışsa bir şekilde olabilir.. Bilemeyeceğim. Otomatik başlatıyor olabilir oturumla beraber, kontrol panelinden winamp'ı sonlandırıp tekrar açmayı deneyebilirsin.

WinAmp'ın Linux'te olmadığını farkettim xmms diye bir şey var, ona bakacağız

wmplayer a mahkum kalinca anliyor insan degerini
Allah yazandan razi olsun

winamp iyidir...lakin iTunes gibi olamayacaktır

arada bendede ole oluyo sonra geri geliyo

sıkılmıstır senden te gelir geri

hnnv the muhalefet

yaw ben onu kaldırdım tekrar yukledim onun keyfini bekleyene kadar..

ebrasi demiş ki:
arada bendede ole oluyo sonra geri geliyo

sıkılmıstır senden te gelir geri

hnnv the muhalefet

Alakası yok yahu, ben de yıllarca winamp kullandım ama iTunes daha ayrıntılı daha organize, harbi

winamptaki q olayı beni bitiriyo super bişi

ebrasi demiş ki:
hnnv the muhalefet

hele ilk okuduğumda "hnnv de muhalefet" diye okudum kii, koptum direk

ebrasi demiş ki:
winamptaki q olayı beni bitiriyo super bişi

ben de j'nin hastasıyım..

ben ikisine de hayranım..

Cevap Yapıştır Sayfa 1, 2, 3, 4  İleri sar