| Yazar |
Mesaj |
Flint
|
ben geleli az oldu ama burdaki toplulugun [kac kisiden olusuo bilmiorm ama] ne kadar kaliteli oldugunu gordum.Benim bole dusunmem sizin icin ne kadar onemli bilmem ama sadece solemek istedim.
Ayrica herkesin nerden oldugunu ogrenmek isterim if u don't mind..[/i]
warnerblade araştırma merkezi
|
 |
burak
|
estagfurullah, o senin kaliteliligin..
nerden derken universite vb anlaminda mi, yoksa memleket tarzinda bi soru muydu?
onemli bi kismi bilkent ama bilkent disi da yadsinamayacak kadar fazla
ayrica forumda aktif olarak yazman da hepimizi sevindirir. download a yazip yazip kacanlar da cok ayip ediyor tabi. dın dırı dın...
|
 |
lobelia
|
aynı şeyleri ben de yaşadım bu foruma geldiğimde.. onun için cevap yazmak istedim.. burası insanların rahatça, özgürce ama birbirini kırmadan, birbirine saygı göstererek, gerektiğinde geyik yapıp, gerektiğinde de çok ciddi konulardan bahsedebildiği çok güsel bir ortam.. işte ben de o yüzden hep burdayım, ve hep burda olacağım.. başta adminimiz (burak) olmak üzere burada emeği geçen herkese (ve tabi ki moderatorlarımız) çok teşekkürler.. bu güsel ortam hep devam etsin inşAllah..
üff şöyle bir okudum da yine ne parçalamışım ben yaa.. fazla mı olmuş acaba diye düşündüm bir an ama yok yok az bile..
|
 |
Flint
|
hehe saol, merak ettigim bilkenttense hangi bolum yurt vs. disardansa memleket okul
yani genel olarak nerelerden insanlar var onu merak ediorm
|
 |
burak
|
selin, yurru beeaaaaaa
ben bu foruma ilk geldigimde buralar büüle bostandi hep..
|
 |
burak
|
Flint demiş ki:hehe saol, merak ettigim bilkenttense hangi bolum yurt vs. disardansa memleket okul
iktisat, 78
bikac ay daha burdayim sonrasi Allah kerim..
|
 |
lobelia
|
burak demiş ki:selin, yurru beeaaaaaa
ben bu foruma ilk geldigimde buralar büüle bostandi hep..
biliomm biliomm senin bostanlarını görmüştük..
|
 |
lobelia
|
Flint demiş ki:hehe saol, merak ettigim bilkenttense hangi bolum yurt vs. disardansa memleket okul
bilkent, iç mimarlık, 4.sınıf, yurt 77...
izmirliyim.. 3 ay sonra nolacak nerede napıyor olacağım inan ben de bilmiorumm!!
|
 |
Flint
|
burak demiş ki:Flint demiş ki:hehe saol, merak ettigim bilkenttense hangi bolum yurt vs. disardansa memleket okul
iktisat, 78
bikac ay daha burdayim sonrasi Allah kerim.. .gif)
bnde iktisat .gif) yarim donem hazirliktaydim bu donem gectim daha yeniyim
|
 |
burak
|
flint, sen de tanit kendini yaw
EDIT : benden hizli davranmisin
hayirli ossun diyelim, iktisat guzel bolumdur, hele ilk 2 sene, abovvv...
3. sinifi atliyim .gif) 4 de fena deil, guzel yani
keyifli bi maceranin basindasin bak, degerini bil
|
 |
Flint
|
hehe o kadar hizli yazioruzki 2 msg ayni anda gidio karisio
bakalim nasi 1 maceral olcak uniden once nerdeydin ?
|
 |
burak
|
2 msj ayni anda gidiosa forum uyuyo demektir (oeeh) uneersiteden once lisedeydim .gif) samanyolu fen lisesi, ondan once de burdur anadolu lisesi ve uso (egzoz markasidir kendisi) ilkokulu, ondan once de anasinifi (oyuncak neyin oynardik, sinif arkadaslarimizi dis macunu yiyo diye ogretmene sikayet ettigimiz yillardi) .. ya iste gordun mu, nerdeeeen nereye, bi zamanlar tornaciydim ben. bu tofaslarin eski modelleri cok egzoz patlatir, 1970 lerde kisa donla gezerken cok egzoz tamir ettim. sonra bi baktim, bostanli bi yer var, burasi musait dedim bi forum kuralim buraya. gibi iste, boyle bir hikaye.. yarin sinav var benim yaw..
|
 |
Flint
|
hmm bnde afyonlu sayilirim babam afyonlu hani burdur fln yakin die diorm zamaninda gitmisligim var oralara..bnmde quizz var..
|
 |
sylvia
|
benimde midtermim var .gif) oyyyhhh
|
 |
fg
|
kimin midtermi yok ki
|
 |
burak
|
afyon guzeldir evt, burdur da afyon da klasik anadolu bozkir kenti. karasal iklim, sert-soguk kislar, kurak (oyh) yazlar. bizim buldurda goller falan var büüle goller bolgesi, bi attraksiyon, ufak bi yer burdur 60bin merkez, toplasan 200bin de il nufusu cikar. afyon guzel bi yere benzio, mimari fln var heralde ama gezmek lazim, bide boole kayalar fln var attraksiyonlar.. orda heryer mermerci yaw, daral geliyo boole mermer mermer nereye kadar .gif) eskiden otobusle hep icinden gecerdik, yarim saat oyalanirdik ama simdi pek ugramaz olduk arabayla giderken etrafindan dolanioz cevre yolundan. ama bigun sehri gezmek isterim, ilginc biyere benzior..
|
 |
sylvia
|
ben bilkentte deilim kii.. benim %30 etkili bi sınawım bu... çalışmam lazım ama sabahtan beri başım şişti almıo bişi artık...
bu arada ben de tobb-etü deyim işletme bölümü.. ama hazırlıktayım hennüzz.. öle..
|
 |
Flint
|
peh bence ilginc deil ya hani olurya otantik bi sehir ama gelismeyi duzensiz gerceklestirio ondan bozulmus bence eski kalsa yada adam gibi modernlesse daha iyiydi.Anca kaymak sucuk ve et icin gidilir Mmm onlara dayanilmaz iste
|
 |
Flint
|
sylvia demiş ki:ben bilkentte deilim kii.. benim %30 etkili bi sınawım bu... çalışmam lazım ama sabahtan beri başım şişti almıo bişi artık...
bu arada ben de tobb-etü deyim işletme bölümü.. ama hazırlıktayım hennüzz.. öle..
ya bu tobb istanbuldakimi ? sanki ben sadece istanbulda var die hatirliormda .. hangi bolum ?
|
 |
burak
|
carsisi fln sirin heralde boole ufak ara sokaklar, hayal meyal hatirliorum da.. kaymak dedin mafettin beni yaw.. afyon lokumu.. aboww...
|
 |
fg
|
bu arada ben de bilkent iktisat 1. sınıftayım, katılımcı arkadaşlara başarılar dilerim
|
 |
sylvia
|
Flint demiş ki:sylvia demiş ki:ben bilkentte deilim kii.. benim %30 etkili bi sınawım bu... çalışmam lazım ama sabahtan beri başım şişti almıo bişi artık...
ya bu tobb istanbuldakimi ? sanki ben sadece istanbulda var die hatirliormda .. hangi bolum ?
ankarada yaw.. tobb da ankarada üniversitesi de ankarada.. yazmıştım ama işletme bölümüm
|
 |
gezgin
|
Opps bizde kendimizi tanıtak o zaman. Karadenizi bağrından kopup geldik bilkente. Daha uzun bi sürede burdayız bakalım .gif) bide from 78 .gif) Bu arada hakkaten kaliteli bi forumdur bura
|
 |
Flint
|
@ sylvia
pardon ya ne bilm istanbulda da var ama eminim.yani snde ankaralisin..
@ gokbayrak
hm hz'danmi gectin yoksa 2.donemimi okuosn belki ayni dersleri aliozdur bnde hciv102 social psycho var cunku
@ burak
bi ara getiririm yeriz hep beraber
|
 |
sylvia
|
yess ankaralıyım:
da benim sınaw yalan oldu.. kelimeler kaldı.. oyy yaa bari kopy yapabilsek yarın vocabden göçecem yoksa.. forumdan nası çıkcam abi ben simdi
|
 |
fg
|
Flint demiş ki:
@ gokbayrak
hm hz'danmi gectin yoksa 2.donemimi okuosn belki ayni dersleri aliozdur bnde hciv102 social psycho var cunku
yaw benim biraz karışık bi durum war ama aşğı yukarı ikinci dönemi okuyom, hiciv 102, social psycho alıyom ben de, kimden alıyosun ki sen?
|
 |
burak
|
ne guzel kaynasma tanisma seysi oldu bu yaw..
hay eline saglik flint.
kaynasin tanisin  dıv dıt dıdıt
|
 |
Flint
|
@ gokbayrak
soc=Nilgun Kennedy Hciv=Daniel Just sectionlarimi bilmiom ama
@ sylvia
kelime orenmek istiosan bnce adventure yada rpg oyunu oyna ilgi duyuyosan bn hic ingilizce gormedim ama burda yarim donem hz okudm cope gectim  kesinlikle oyunlar internet vs vs yuzunden
@burak
nedemek ise yaramak gusel bise
|
 |
burak
|
sylvia, ne bilim sinav kacta yaw
oglen gibi ama yer olmassa aksama erteleyebilirim fln diodu, bi buğu var
|
 |
sylvia
|
@flint yuuuh demek istiorum vee hemen o oyunları istiorum
edit to burak : ben o mesajı silmiştim özelden sorim die .gif) temam, belirsiz olması da ne bi kötü şey ama yaa sizin için
|
 |
|
|