|
|
| Yazar |
Mesaj |
burak
|
warnerblade araştırma merkezi
gerek bilkent olsun gerek diger universitelerde olsun kulaamiza calinan yada bizzat tanik oldugumuz, bizim gibi uretken, kaliteli, elastıkii ve kaleografik olmaya calisan cok grup ortaya cikti ancak bunlarin bircogu basarisizlikla sonuclandi. kisafilmlerimize ozenen ancak malesef bize rekabet tadini yasatmanin yanindan bile gecemeyen, yaptigimiz hitslerin benzerlerini uretmeye calisan, kendileri de bizim kadar basarili komunite kurmaya yeltenen ancak sapir sapir dokulen bicok grup olagelmistir. warnerblade olarak yeri geldigince bu kisilere yardim etsek de, malesef hakettigimiz credit i alamadigimiz zamanlar olmustur ve disimize gore bi rakip bulamamanin verdigi belki biraz rehavet, ama daha cok ozguven su anda icinde bulundugumuz gayet basarili pozisyona gelmemizde pozitif rol oynamistir. toparlamak gerekirse warnerblade olmak kolay degildir, emek ister, zaman ister, tecrube ister, kafa ister, muhabbet ister, teknik bilgi beceri ister, tadinda geyik modu ister.
|
 |
LéoN
|
burak demiş ki:gerek bilkent olsun gerek diger universitelerde olsun kulaamiza calinan yada bizzat tanik oldugumuz, bizim gibi uretken, kaliteli, elastıkii ve kaleografik olmaya calisan cok grup ortaya cikti ancak bunlarin bircogu basarisizlikla sonuclandi. kisafilmlerimize ozenen ancak malesef bize rekabet tadini yasatmanin yanindan bile gecemeyen, yaptigimiz hitslerin benzerlerini uretmeye calisan, kendileri de bizim kadar basarili komunite kurmaya yeltenen ancak sapir sapir dokulen bicok grup olagelmistir. warnerblade olarak yeri geldigince bu kisilere yardim etsek de, malesef hakettigimiz credit i alamadigimiz zamanlar olmustur ve disimize gore bi rakip bulamamanin verdigi belki biraz rehavet, ama daha cok ozguven su anda icinde bulundugumuz gayet basarili pozisyona gelmemizde pozitif rol oynamistir. toparlamak gerekirse warnerblade olmak kolay degildir, emek ister, zaman ister, tecrube ister, kafa ister, muhabbet ister, teknik bilgi beceri ister, tadinda geyik modu ister.
haklısın doğrusun.. altına imzamı atarım
ama fazla megaloman olmuyoruz değil mi bu dediklerimizle
|
 |
burak
|
ustadim bireysel olarak deilse de grup olaraktan megolaman nispeten olunabiler ama dediim ve senin de tahmin edebilecein gibi orada da bi nisbiyet soz konusu
|
 |
KeLeBeK
|
warnerblade demek hepimiz demektir bence.. sonradan katıldım ama tekil bakılamayacak kadar geniş ve önemli bir konseptir.. ne warner'dır ne blade... o biiiiir warnerblade
|
 |
burak
|
zaten wb yi bu noktaya ulastiran en onemli seylerden biri de her bireyin buna katkida bulunmasi ve sahiplenmesi, sahip cikmasi olagelmistir. basarimizin ardinda yatan yegane sirlardan biri budur. biri kamera temin eder, biri tripod, dieri fotograf makinesi temin eder, kimi de fotograf ceker, birileri yazilarini paylasir, dieri senaryo yazar, bikac digeri oyunculuk yapar, birileri ftp destegi sunar, insanlara wb yi pazarlar, daha genis kitlelere ulasmasina yardimci olur, kimi host saglar, kimi sanatini konusturur, kimi elestirir, daha iyi olmasi icin caba harcar, kimi forumda muhabbete katilir, icerige katkida bulunur, kimi belki uretim adina bisey yapmaz ama hergun siteyi takip eder, uretimde katkisi olmasa da tuketirken tesekkur etmeyi ihmal etmez ve takdir eder, en azindan engel olmaz, kimi saatlerce telefonda konusur, organize eder, kimi sadece katilimcidir, ama o da yeterlidir, kimi calismalari arkadaslarina izletir, kimi digeri biri oburu... iste hepsi warnerblade i olusturan sinerjinin, butunun, "birer" parcasi.
|
 |
KeLeBeK
|
böyle bir buğu oldu yaa.. duygulandım .. fışşt
|
 |
hnnvansier
|
ezmeyin hepsini yahu, (isim vermeden) bir tanesi iyidir; lakin kısa film çekiminin ötesine gidememiş, bir gonsept olamamışlardır.
|
 |
burak
|
hepsini ezmedim canim, hatta biz yeri geldi tripod verdik, yeri geldi kamera temin ettik, yeri geldi her turlu teknik, psikolojik destek vb verdik. ancak bazi kisiler vardir ki, okadar saat vaktimizi harcamamiza elimizden geldigi kadar yardim etmemize karsilik yaptiklari video musvettesinin sonuna special thanx to warnerblade yazmaktan aciz olan insanlardir. bunlarin hakki kotektir. yanlis davranislarda bulunmayan benzeri gruplar bizden sayilir, her turlu destek kendilerinindir, hatta wb producerligi altinda bicok alt calismaya imza atilmistir ancak malesef bunlarin cok azi kamuoyuna yansiyabilmistir vesaire vesaire...
|
 |
burak
|
saglam iz biraktik, birakiyoruz, izimizden yuruyenler cok.
icim rahat.
|
 |
|
|
|
|
|