warnerblade Forum
wb siteleri warnerblade forum webzine fotoğraf video iletişim english yardımaraGiriş
arge - ayet hadis - bisiklet - dijital - dua - geri - gezi - interaktif - ipucu - iphone - mimar - marka - panorama - samdergi - yıldızder - yolculuk
Cevap Yapıştır Sayfa Geri sar  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21  İleri sar
kız fotoğrafları
Yazar Mesaj

yahu hiç 1971 li birine benziyor mu? bu koreliler çok minyon tipli oluyor yawww... acele korece öğrenmem lazım  

fatih demiş ki:
bu benim gönderdiğim fotoğraftaki kız ölse zerre sallamam, hatta sevinirim, hatta sevinçten havalara uçarım, röntgenci psikopatın tekiyim ya ben. manyak karı nolacak.

çok ayıp abi hiç size yakıştı mı ablamızın belkim özgüveni yok fotoğrafın arkasında kötü bir obje olarak durmayım demiştir ...

böyle yapınca çok mu iyi bi obje olmuş

sylvia demiş ki:
böyle yapınca çok mu iyi bi obje olmuş

niyet önemli  

walla mehmedarifcim sylvia vermiş benim yerime cevabı, bana diyecek bişey kalmamış

yeni caponcumuz hayırlı olsun
hnnv abi sana rakip çıktı

benimkisi duygusal hem o capon diilll koreli

peki

Koreliler daha güzel olur yea

Rakip he mi

Faye Wong. Çin Halk Cumhuriyeti'nin dünya çapında starı, Seze Aksusu, Tarkanı, Madonnası.. Belki filmlerini de görmüşsünüzdür. 4-5 yıldır yardım konserleri hariç müzik çalışması yapmıyor ama eskileri yeter de artar bile. Harika bir sesi var ablamızın, fırsatını bulursam İngilizce ve Çince bir iki parçasını buraya da koyarım. İlk dinlediğim andan itibaren hayran kaldım.

öksüz yetim kalmış başlık resmen ya, nerelere düşmüş, kendimden utandım walla...

neyse işimize bakalım:

goz var izan var ya hu

chatmonchy

escape demiş ki:
goz var izan var ya hu

beğenmedim deme ama.

fatih demiş ki:
escape demiş ki:
goz var izan var ya hu

beğenmedim deme ama.

zaten tescillenmedi mi onun guzelligi bu sene birinci gelmedi mi

abi googlea kız fotoğrafları yazınca 11. site wb ama ya

bi ara geyigi gecmisti siteye gelenler kiz fotosu die arama yapiomus vs die ona binaen geyik olsun die acmistim basligi:s

hay Allah..

te demiş ki:
arkadaşlar hoşumuza giden gitmeyen kızların fotolarını burdan seyredebiliriz.

mümkünse portre olsunlar: ))

sitemizde arama yapanlar bölece aradıklarını bulur, amaç halka hizmet..

hem ayakları alışır  

demek 4578903456 tane misafirin sebebi sendin abla

( zıp ) ² demiş ki:

hadi ya ii un yapmıs

hadi hep beraber bisürü kere kız fotoları aratıp aratıp wb ye tıklayıp daha yükseğe taşıyalım

( zıp ) ² demiş ki:

artık 6. site

etme abi, o kadar farklı değil ya, farklı mı

leondaki kiz natalie portman mis yahu

küccük natalie ama  hiç değişmemiş...

sizce de bu kadın kaşlarını kaldırtmamış mı? küçüklük resmi o kadar kalkık değil bak.kaşları pek güzel, hayır öyleyse ben de yaptıracam, valla

töbe töbe, bi de yemin ettim

Cevap Yapıştır Sayfa Geri sar  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21  İleri sar