warnerblade Forum
wb siteleri warnerblade forum webzine fotoğraf video iletişim english yardımaraGiriş
arge - ayet hadis - bisiklet - dijital - dua - geri - gezi - interaktif - ipucu - iphone - mimar - marka - panorama - samdergi - yıldızder - yolculuk
Cevap Yapıştır
fotograf siteleri - yerli
Yazar Mesaj
yerli fotograf sitelerini burda paylasalim arkadaslar

www.fotokritik.com

son derece kaliteli ve seviyeli en cok begendigim yerli sitelerden biri

--------

www.fotografim.com

daha az secici ve kalite seviyesi daha dusuk bi site, genelde dandirik elemanlar takiliyor, baslangic seviyesi denilebilir

-----

www.wowturkey.com

bu da turkiyeyi tanitmayi amaclayan fotograflardan olusan bi site. kendiniz de fotograf gonderebilirsiniz. faydali bir site.

-----

arkadaslar

bu www.fotokritik.com u ciddi ciddi takip etmenizi tavsiye ediyorum

turkiyenin fotograf piyasasi orda..

super hakkaten..

ne yetenekler var bi bilseniz )

ulan fotograf makinem bilem yok be. yoksa ben de orali olurdum. mayfestte cektigim goruntulerde sanatci kisiligimi ortaya koydum...  :mrgreen:

toprock demiş ki:
ulan fotograf makinem bilem yok be. yoksa ben de orali olurdum. mayfestte cektigim goruntulerde sanatci kisiligimi ortaya koydum...  :mrgreen:

hem nasi mukemmel bi sanatci kisilik
hayran kalmamak mumkun deil
sen klip cikinca ne olcak gor
sonuna da tam adini ve telefonunu, adresini yaziomusum muhaha )

aman abi.
foto ceksem harbi ses getiririm ama...

keske foto cekmeye onceden merak salsaydim. malum senlerdir turkiyeyi geziyorum..:gr

toprock demiş ki:
aman abi.
foto ceksem harbi ses getiririm ama...

bide bu var..

bunu ben de yaparim konsepti.

bana da WRC verseler colin mcrae ile kapisirim

bumudur yani

ayip ayip

emege saygi.. :gr

hocam sana bisey demiyoz ya. senin fotolarii beeniyoz ki beenmesem bile ugrasmana saygi gosteririm..

ben diyorum ki. cok fazla yere gittim. orlardan guzel kareler cekerdim. tabi ki bunu manipule felan edip guzellestirmeler senin gibi profesyonellere kalmis.
ben bunu ben de yaparim demiyom. belki ben de bisey yaparim diyom. yani seninkinden deil. ama sen bunu sen yapamazsin deme...

toprock demiş ki:
hocam sana bisey demiyoz ya. senin fotolarii beeniyoz ki beenmesem bile ugrasmana saygi gosteririm..

hayir yau, olayi kisisel almadim sadece turk insaninin tipik davranisina parmak bastim

eyvallah... harbi bi foto makinem olsaydi da edirnelerden usaklardan konyalardan fotolar cekseydim...

arada göz gezdirdigim baya iyi bi site
http://www.istanbulfotografmerkezi.com/ifm.cfm?fuseaction=galeri.koleksiyon

sanırım en uygun yer burasıydı

Türkye nin hemen her şehrinden fotoğraflar var

http://www.pbase.com/dosseman/root&page=1

helall

http://umutunfotografsergisi.blogspot.com/

herkese selamlar,

tüm bu fotoğraf galerileri paylaşılırken ben de www.anadolugezgini.com adresini paylaşayım istedim.

Sitede bölge ve illere göre kategorilenmiş bir gezi fotoğrafları albümü mevcut.

Yorum ve görüşlerinizi belirtirseniz ayrıca sevinirim.

Görüşmek üzere...

peki bakalim

www.fotografdefteri.com

yeni açıldı taviye edebilirim.

hadi bakalim az daha müsade reklama (yönetim uyumuyo yani)
site güzel. fotokritik tasarımı 1e1 uygulanmış ama sonuçta sistem güzelse no problemo, amaç fotoğraf paylaşmak.

Cevap Yapıştır