| Yazar |
Mesaj |
exe
|
kirpik gibi olmus
|
 |
rm
|
exe demiş ki:kirpik gibi olmus 
kirpik değilde sanki gözüne toz kaçmış gibi
|
 |
burak
|
sevmedim tasarimini
ucak gibi olmus ontaraf arka taraf komple hava seysi
trafikte bogulur bu  (klasik turk yorumu)
arka taraf fena deil gibi ama alisik deilim ole hertaraf izgaraya, havalancan mi kardesim, egzozlar ferrariyi getirdi aklima 2x2 gorunce. ne alakaysa. ama orjinal bi deneme olmus. kotu de deil ama cok da super deil. ben hemen isinamiom bole egzotiklere.
audi 2.0 T quattro olsa da binsek
bu rengi deil ama.
bi de saablar hosuma gido benim
|
 |
lale
|
|
 |
2teker
|
|
 |
burak
|
ben sizi kandirmak icin yanlis renk ve model dedim esasinda benim audi baskasi. oole expose etmom simdiden. 10 sene sonra alirsam roadtrip fotolarindan gorursunuz. Allah herkese daha iyilerini nasip etsin tabi
|
 |
escape
|
tabi
|
 |
lale
|
Q7 mi seninki
|
 |
burak
|
|
 |
evci
|
|
 |
lale
|
super bi reklam olmus..
|
 |
burak
|
|
 |
burak
|
|
 |
burak
|
seat
adsoftheworld.com
|
 |
lale
|
gelin rukus olmus da, damat cok yakisikli olmus yav
|
 |
( zıp ) ²
|
|
 |
evci
|
damadi ben alabilir miyim
|
 |
2teker
|
buyur, gelini de ben alirdim ama cik, rukus olmus
|
 |
burak
|
2teker ona binecegimize yururuz olm dimi
|
 |
2teker
|
lale senin de smart'in vardi degil mi? nasil memnun musun?
|
 |
2teker
|
Emektar Spring'imiz 205.000'km de, ama hala tıkır tıkır.
|
 |
burak
|
canavar gibi hakaten masallahi var, gecen bi kapistik emrahla goremedim bile arabayi (cmylmz in opet reklami hesabi)
saka bi yana, Allah kaza bela vermesin kimseciklere. emniyet kemerinizi takin. bizim bi akrabanin bi arkadasinin arabasi takla atiyor, on iki kisi kurtuluyor ama arkadaki cocuk emniyet kemeri takmadigi icin vefat ediyor. DIKKAT!
|
 |
lale
|
burak> ehem..
2teker> evet, benimki gelinin makyajsizindan .gif) .. memnunum, fare gibi.. tam sehir arabasi.. firt firt girip cikiyor her delige.. .gif) MaşaAllah, sizin sping de ipil ipil.. Allah kazadan beladan korusun..
|
 |
te
|
bmw 7 serisinin son modelini Red Square' de bole tanitmislar:S
|
 |
burak
|
the danas
|
 |
buc
|
gecen sene esimle bu vakitler bir konferans icin Fransaya gitmistik. bakiyoruz etrafta bu gelin -damat modelindeki (sade hali tabiki) arabalardan her yerde var.
esimin cok hosuna gitti, ama burada bundan alsak millet bize bocek muamelsi yapar diye ekledi tabiki
amerikali bunun boyutunda arabayi cocuguna oyuncak diye aliyor
|
 |
evci
|
tek tuk ben bi kac tane gordum... tabi seciliyo devasa arabalarin arasinda  minik araba istiyorum bende herkes guluyo burda bana yaa :S
israfkar insanlar bunlar herseyleri buyuk buyuk almani alemi.. capitalist toplum.. ev buyuk yol buyuk ulke buyuk araba buyuk nkjbsdfVFBDSC.K
|
 |
lale
|
ha bizim burda da tam tersi.. ne varsa kucuk dusuneceksn... ee, ulke kucuk, basta...
rm, geldiginde dikkatini ceken seylerden birtanesiydi.. burada herkes kucuk arabalara binmeyi tercih ediyor herhalde demisti..
|
 |
( zıp ) ²
|
evet bu küçük araba çokluğu almanyada benim de dikkatimi çekmişti. biz(genelde millet olarak) araba alırken aile arki ne varsa doldurup gezmeyi, gezdirmeyi planlıyoruz ama avrupalıların öyle şeyleri yok. sosyallikten uzak ve de bencilce yaşıyolar, yazık
|
 |
burak
|
evt malesef, tr de 2 kisilik araba alan kac kisi vardir yani topu topu, bizde coluk cocuk amca teyze akraba dolup tasalim bayramlasmaya gidelim piknige gidelim dusuncesi olur hep, hatta station wagonlar bole pejo partner tarzi arkasi doldurulabilir seyler cok populer
|
 |
|
|